Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Kadar Borcunuz Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
814
488
63
Kanka borcun oluşumun başlangıcı kızım tümör hastası 550 bin civarı gitti ilaçlarına
Sonra iisj içinden çıkmayınca kumar borcu büyük kısmı
Sürekli yeni hikaye üretiyorsun. Eva avmye borcun vardı hani? Kafa mı buluyorsun burda insanlarla kaç yaşındasın sen

SeatLeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,547
1,151
113
Yok knka bırakamam 60 maaş alıyorum
40 bu adama veriyorum 20 kalıyor
18 kira 2 kalıyor ne yiyecez fatura vs
.20 kaliyorya 10 bini atıyorum 20 yapıp çekiyorum 1.10 oran 1.20 oran 3 gün ugrastigim oluyor
Toplam 30 olmuş oluyor
Onunla gecniyorum her ay
Emin ol 6 7 aydır yapıyorum bunu
Şu kodumunun zammı gelse büyük ölçüde bırakırım gibi
En kötüsü de 1.20den yatmak olur ama
Tutarsa da ek gelir olarak can suyu olur

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,005
771
113
10 yıla biter borç 10,yil sonrada 3.7 milyon 37 bin gibi gelir sana
Karşıdaki adamın yerine koysana kendini , düzgün işinde gücünde ailesinin rızkını emeğini böyle bir salağa kaptırdı o da gidip yedi birkaç günde. Adamın yerinde olsam borca çizgi çeker vururdum. Zaten o adam bir yere kadar tahammül eder sonra bu arkadaşı forumda görmeyiz

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
814
488
63
Karşıdaki adamın yerine koysana kendini , düzgün işinde gücünde ailesinin rızkını emeğini böyle bir salağa kaptırdı o da gidip yedi birkaç günde. Adamın yerinde olsam borca çizgi çeker vururdum. Zaten o adam bir yere kadar tahammül eder sonra bu arkadaşı forumda görmeyiz
Yalan dolan hikaye bunlar kafa buluyor

f67n7600

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
366
200
43
Olay böyle değil
Hikaye yazma kendi kendine

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,785
26,138
113
Sinanmadan bilemezsin aga karşı taraf %100 haklı gibi ama icyuzunu bilemeyiz beraber de yemiş olabilirler ama hikaye temiz masum olmadığı kesin

emircan5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
631
1,018
93
Adamın yerine koy kendini , otture otture alırdın paranı
Hocam olayı tam idrak edememişsin anlaşılan adamı kesinlikle savunmuyorum ama adam diyor ki kızım tümör hastası bir yerden sonra tedavisine para dayanamamış bir insanın çocuğu için yapmayacağı şey yok ordan burdan borç almış bu batağa düşmüş ama adam odemicem demiyor her ay 40 k ödüyorum diyor kesinlikle hatalı ama işte olan olmuş

f67n7600

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
366
200
43
Hocam olayı tam idrak edememişsin anlaşılan adamı kesinlikle savunmuyorum ama adam diyor ki kızım tümör hastası bir yerden sonra tedavisine para dayanamamış bir insanın çocuğu için yapmayacağı şey yok ordan burdan borç almış bu batağa düşmüş ama adam odemicem demiyor her ay 40 k ödüyorum diyor kesinlikle hatalı ama işte olan olmuş
HELAL OLSUN KARDWSİM SANA YUZDE 70 ANLADİN KONUYU

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,005
771
113
Kardeşim haklısın , geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun , , öyle durumu olan adam bir yerden sonra kumar oynamaz

SeatLeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,547
1,151
113
Beyler borç benim üzerime değil 3.700.000 TL
Başkasının üzerine.
Aylık ödüyorum 40 bin 40 bin ona
bankalarına borç var onun.
oda şimdi mahkemeye veremiyor kanitlayamayacagi için. baskıyla tehtitle para almaya çalışıyor sürekli.
Ya ben korkmuyorum onun tehtilerindende.
Sorun ben ödemezsen o adam ne olur çocukları vs. Sorun orda
yoksa vallahi billahi benim sadcee 15 bin kredi kartı şahsi borcum var.
Kacmiyorum ödeme yapıyorum sadcee
Detay çok karışık ama yaptık bir hata adam çok iyi biri. Sürekli oara aldım ondan bankasından çekti bana verdi.
İşin içinden çıkamayınca borç büyüdü gitti.
Yani anlicaniz adamı batırdım bide üzerine kaçamam. gece gündüz demeden çalışıyorum vallahi bazen aklıma geliyor zorlanıyorum hasta oluyorum. Tehtitler ediyor. Diyorum anasını satayım odemiyorum lan felan desem mahkemede yıllarca uğraşır yine alamaz parayı benden eminim.
Ama mesele o değil ödemek zorundayım ve 7 aydır 40 bin ödüyorum nereye kadar giderse devam.
benim sonucun böyle.
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız
Kanka adama nasıl bir güven verdin de habire sana kredi çekti verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...