Reis tadı tuzu kalmadı artık baskette 1 sayıdan yatmaktan bıktım artıkHiç sorma dost
Reis tadı tuzu kalmadı artık baskette 1 sayıdan yatmaktan bıktım artıkHiç sorma dost
1 sayı 1 gol hepReis tadı tuzu kalmadı artık baskette 1 sayıdan yatmaktan bıktım artık
Hep kasa kazanıyor artık arada geliyordu şimdi yok artık elde var sıfır1 sayı 1 gol hep
AynenHep kasa kazanıyor artık arada geliyordu şimdi yok artık elde var sıfır
Bırakmak tek çare
Bırakmak yada zevkine oynamakBırakmak tek çare
Aynen sabırla oynansa çok güzel bi kazanç kapusiEn iyisi sistem yapacaksın sabırla 1.10 . 1.20 bile olsa oynayacaksın ben altçıyım çok kolay da dediğim oranlar gelir düzenli oynasan aylık gelirin 30 40 k her gün 1 maç
Evet dost mesela ben 1000 lira altında spor oynamam ama 1000 lira üstünde bakiyem varsa 1 lira yatırmam slota slot düşük parayla kendini üzmeyecek şekilde oynanır benim fikrim böyle 1000 üstüyse bakiye spor oyna slot boş iş yapay zekaya karşı oynuyorsun.Aynen sabırla oynansa çok güzel bi kazanç kapusi
Aynen dostEvet dost mesela ben 1000 lira altında spor oynamam ama 1000 lira üstünde bakiyem varsa 1 lira yatırmam slota slot düşük parayla kendini üzmeyecek şekilde oynanır benim fikrim böyle 1000 üstüyse bakiye spor oyna slot boş iş yapay zekaya karşı oynuyorsun.
Para kazanmak imkansızBu haftanin patlaklari Real, feyenord,nijmegen, Dortmund,Braga,maç breda,az akmar. Üstculerin düşmanı oldular
Yani şans lazım birazda. Şans olmazsa 1.5 bile gelmez. Ustcu isen daha zor kazanmak.Para kazanmak imkansız