Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Oynasak Kayıp

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Arkadaşlar hep de üst oynamasanız biraz da alt deneseniz bültende 100 maç varsa 52 si alt biter 48 üst biter yani demem o ki altta da para kazanabilirsiniz.
Ben bir kere alt oynamıştım oda İrlanda ligi en az gol atanla en az gol yiyen takımdı. Son 6-7 maçı alt 0.0 1.0 maks 2 gol olmuş takımdı. Alt dedim ilk yarı 1.2 bitmişti maç birdaha da alt almadım 😃 Mesele alt üst değil konbin yaparsan şansın yoksa kazanamazsin. Çünkü maçlar dalgalı bazısı alt bazısı üst biri alt olsa diğeri üst oluyor nasıl ayarlıcan alt mi üst mu olduğunu

Fenerin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,000
292
83
Yani dost haklısın sonuçta her maç da alt bitmez illaki bir yerde patlarsın slotu bıraktığımdan beri en azından maçta kaybetsem bile koymuyor bana ama slotta kasa 1000 2 dakika sürüyor sıfırlaması
Ben bir kere alt oynamıştım oda İrlanda ligi en az gol atanla en az gol yiyen takımdı. Son 6-7 maçı alt 0.0 1.0 maks 2 gol olmuş takımdı. Alt dedim ilk yarı 1.2 bitmişti maç birdaha da alt almadım 😃 Mesele alt üst değil konbin yaparsan şansın yoksa kazanamazsin. Çünkü maçlar dalgalı bazısı alt bazısı üst biri alt olsa diğeri üst oluyor nasıl ayarlıcan alt mi üst mu olduğunu

Fenerin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,000
292
83
Demek istediğim en azından kasan varsa 10 bin gibi günde tek maç 1.10 oran banko yapsan aylık 30 bin gelir işte sabredemiyoruz mesele bu

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Sen 700k tutturdun geçenlerde paraları ne yaptin 0 lamadin umarim

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
456
83
İki kupon yaptım toplam da 29k veriyor kuponun birini SLAVIA PRAG diğerini de FROSINONE her iki maç da ilk yarı 2-0 oldu ve öyle bitti böyle o..çuğu bunlar

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Demek istediğim en azından kasan varsa 10 bin gibi günde tek maç 1.10 oran banko yapsan aylık 30 bin gelir işte sabredemiyoruz mesele bu
Banko diye birşey yok bir yerde vurdun mu kaçman lazım. Sporda uzun süre kazanmak imkansız çünkü

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,014
1,696
113
Arkadaşlar ben kupon tutturamıyorum artık hepsi tek golden tek maçtan yatıyor. Mesela ilk yarı gol alıyorum atmıyorlar ikinci yarı başında 46 da atıyorlar. Sadece bu duruma bu hafta içinde 6 defa denk geldim. Maçların çoğunda bir tuhahlık bir gariplik var çözemiyorum. Delirme noktasına geldim yani az kaldı. Hep kayıp hep kayıp. Kazanmak çok ama çok zorlaştı ne olacak böyle bu durumumuz hiç iyi değil.
Aynen dost

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
Kazanmak için oynadığımız için tutmuyor herhalde keyfine de oynayamiyoruz ki
keyfine oynadıgım türkiye kosova maçından yattıktan sonra kuponlara keyfi olarak bakmama kararı aldım :D bide tek maç 2.5 üst demişstim 1000 tl basmıstım oradan gelenide işte o günden sonraki maçlara bakiye yapıcaktım :D hayale bak be :D süsse olacak maçı zar zor kazanan bir milli takımımız var işte

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,014
1,696
113
keyfine oynadıgım türkiye kosova maçından yattıktan sonra kuponlara keyfi olarak bakmama kararı aldım :D bide tek maç 2.5 üst demişstim 1000 tl basmıstım oradan gelenide işte o günden sonraki maçlara bakiye yapıcaktım :D hayale bak be :D süsse olacak maçı zar zor kazanan bir milli takımımız var işte
Aynen

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,014
1,696
113
Ama sanki yanlış analizi yapıyoruz

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
456
83
Barcelon denen onun bunun çocuğu takım ben ne zaman oynasam yeniliyor sen nasıl o..çuğu bir takımsın

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Herkesin içinden geçtiler bugün