Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Neden Olmuyor

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,165
545
113
Beyler 8 10 senedir iddia oynarım ama hiçbir zaman çok büyük bir meblağ kaybım olmadı en yükseği 200k borçlu elde avuçta da bir şey yoktu aile ile toparladım. Bazen 1 hafta elimi sürmüyorum içimden gelmiyor oynamak sonra 1 k atayım diyorum o gün 10 k kayıp ile bitiyor şuan aktif borcum 400k araba borcu dahil araba fiyatı da zaten 400k aylık kazancım 80 90 k arası kira ve araba kredisini çıkınca yine en azından 20 sadece gündelik harcamam için kalıyor. Yetiyor ama bir türlü bırakamıyorum önerisi olan var mı

korelli6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
358
228
43
Beyler 8 10 senedir iddia oynarım ama hiçbir zaman çok büyük bir meblağ kaybım olmadı en yükseği 200k borçlu elde avuçta da bir şey yoktu aile ile toparladım. Bazen 1 hafta elimi sürmüyorum içimden gelmiyor oynamak sonra 1 k atayım diyorum o gün 10 k kayıp ile bitiyor şuan aktif borcum 400k araba borcu dahil araba fiyatı da zaten 400k aylık kazancım 80 90 k arası kira ve araba kredisini çıkınca yine en azından 20 sadece gündelik harcamam için kalıyor. Yetiyor ama bir türlü bırakamıyorum önerisi olan var mı
Bilen adamın bu forumda ne işi var birader

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,408
7,676
113
Düzgün bir kadın bul ben hep öyle gördüm bir erkeği bu iletlerden kurtaracak tek şey kadındır

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
3,716
113
80 90k maasla o borç hiçbir sey.
az kafayı calıstırda hayatını kaydırma daha fazla. devam edersen seneye o borc 1 mılyon garanti.
sonra maasta kurtarmamaya baslayacak.hepten mahvolacaksın,arabanın kredısı bıtmeden arabayı satacaksın vs.
maasın orta düzey,sen de orta düzey bir hayat yaşa cek git bu dünyadan.
bızde düzen yok, sen de o var, kaybetme.
evlenirsin,cocuk yaparsın bide. evine neşe gelir. kumar felaket getirir.

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,565
10,286
113
Benim bı yakın arkadaşımın arkadaşı kumar bağımlılığı için psikologa gitti psikoloğun cevabını iketeyim size
Elimden geleni yaparım tabiki arkadaşın psikolojisi için ama kumarı bırakamaz neden olarak ise kumar eskisi gibi değil artık gün geçtikçe daha bağımlı hale getiriyorlar
Yani dostlar adam ben bile bıraktiramam diyor

f67n7600

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
303
166
43
kral tek çözüm şu iddiayı bırakmak değil
Elindeki şeytanı bırakmak (telefon)
tuşlu telefon kullan demiyorum
Ama internete çok zor giren eski bir androit telefon kullanmak lazım.
Fikir şimdi geldi aklıma denemeyi düşünüyorum
Sadcee uygulamalara girsin ama internete bağlanmada zorluk yaşasın

akgul383

Kimseyi bekleme,işi düşen yetişir zaten
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,883
6,320
113
Dost kendin bir hedef koyarak bırakabilirsin anca azalta azalta

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43
Kız bulmak çare değildir.
Örnek olarak ben,sözü attık çok şükür 😂

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
456
83
Bende oynamadan duramıyorum bu yüzden sadecee hafta sonu sistem kuponu yapıyorum 1/2 yada 2/1 hiç değilse hevesimi de kırmış oluyorum

szrgmc

Korean cod hunter
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,009
443
83
kız bulduk da çaresini bulamadık malesef

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,152
440
83
Yav birader sence burdan actigin konuya kesin bir cevap çıkarmı bence çıkmaz tedavi şart bende dahil ama burda tedavi değil uzman doktorlar eşliğinde