- 2,411
- 730
- 113
Dün gece uyurken ne olduğunu anlamadım bir anda nefesim kilitlendi nefes alamadım çok zor toparladim üstelik uykuda iken oldu bu olay daha önce başına böyle bir şey gelen oldumu neden olurki
Karabasan basmış hacı seniDün gece uyurken ne olduğunu anlamadım bir anda nefesim kilitlendi nefes alamadım çok zor toparladim üstelik uykuda iken oldu bu olay daha önce başına böyle bir şey gelen oldumu neden olurki
Basmişlar sana karabasan bilim de beyin felciDün gece uyurken ne olduğunu anlamadım bir anda nefesim kilitlendi nefes alamadım çok zor toparladim üstelik uykuda iken oldu bu olay daha önce başına böyle bir şey gelen oldumu neden olurki
İstanbuldaysan yanıma uğra sana bir iğne yapayım bir şeyin kalmaz 2 saate turp gibi olursunDün gece uyurken ne olduğunu anlamadım bir anda nefesim kilitlendi nefes alamadım çok zor toparladim üstelik uykuda iken oldu bu olay daha önce başına böyle bir şey gelen oldumu neden olurki
Uyku apnesiDün gece uyurken ne olduğunu anlamadım bir anda nefesim kilitlendi nefes alamadım çok zor toparladim üstelik uykuda iken oldu bu olay daha önce başına böyle bir şey gelen oldumu neden olurki
Yok dostum uyandım güç bela ayağa kalktım nefesimi alamadim çok zor toparladimKarabasan basmış hacı seni
Gözlerin açıkti hareket edemiyordun ama dimi bağırmak istiyordun bagiramiyordun felan uyku felci işte o stresli anlarda olur oYok dostum uyandım güç bela ayağa kalktım nefesimi alamadim çok zor toparladim
Illa gözlerinin açık olmasına gerek yok . Uyku esnasında oluyor, bende yaşıyorum. Halk dili karabasan, bilimsel olarak uyku apnesi yada beyin felci hastaneye gitmekte fayda varYok dostum uyandım güç bela ayağa kalktım nefesimi alamadim çok zor toparladim
Laf olsun isteHacı doktora gitsene burda birşey olmaz denilince yada sebebini biri söyleyince ikna olucak mısın
Hazır kendine gelmişken de bi kod bakayım dedinYok dostum uyandım güç bela ayağa kalktım nefesimi alamadim çok zor toparladim
Yok bildiğin derin uykudaydim sonra bir anda nefes alamadığımi hissettim aniden kalktım halen nefes alamıyorum bilincim açıktı anlatilmaz derecede berbat bi durumduGözlerin açıkti hareket edemiyordun ama dimi bağırmak istiyordun bagiramiyordun felan uyku felci işte o stresli anlarda olur o
Sevgili doktor bey başlığı okusaydin anlarsın ne demişim bu durumu daha önce yaşayan varmı yada bu durum hakkında bilgisi olan varmı fikir alışverişi diye bişey duydunmu hiçLaf olsun iste
Gecmis olsun dost aynı anda sırt ağrısıda olduysa doktora gorun bende senin gibi yasadım toparlayamadim ambulansla hastaneye goturduler akciğer bitikdi ameliyat oldumDün gece uyurken ne olduğunu anlamadım bir anda nefesim kilitlendi nefes alamadım çok zor toparladim üstelik uykuda iken oldu bu olay daha önce başına böyle bir şey gelen oldumu neden olurki
Sağol kardeşim 🙃 randevu aldım ama bide başına gelen varmı diye sorayım dedimHazır kendine gelmişken de bi kod bakayım dedin
Geçmiş olsun doktora danışmanda fayda var
Çok geçmiş olsunGecmis olsun dost aynı anda sırt ağrısıda olduysa doktora gorun bende senin gibi yasadım toparlayamadim ambulansla hastaneye goturduk akciğer bitikdi ameliyat oldum
Eyw dost sanada gecmis olsun onemli bisey yokdur ins sağlık onemliÇok geçmiş olsun
Doktora falan gitme boşver. Çareyi bu forumda bu konuda ara , yada Googleye yaz cevap bulursun 😄 dur yada yapay zekamıza soralımDün gece uyurken ne olduğunu anlamadım bir anda nefesim kilitlendi nefes alamadım çok zor toparladim üstelik uykuda iken oldu bu olay daha önce başına böyle bir şey gelen oldumu neden olurki