Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nefes Alamama

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,411
730
113
Dün gece uyurken ne olduğunu anlamadım bir anda nefesim kilitlendi nefes alamadım çok zor toparladim üstelik uykuda iken oldu bu olay daha önce başına böyle bir şey gelen oldumu neden olurki

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,831
2,122
113
Dün gece uyurken ne olduğunu anlamadım bir anda nefesim kilitlendi nefes alamadım çok zor toparladim üstelik uykuda iken oldu bu olay daha önce başına böyle bir şey gelen oldumu neden olurki
Basmişlar sana karabasan bilim de beyin felci

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,872
3,225
113
İstanbuldaysan yanıma uğra sana bir iğne yapayım bir şeyin kalmaz 2 saate turp gibi olursun

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,347
1,898
113
Hacı doktora gitsene burda birşey olmaz denilince yada sebebini biri söyleyince ikna olucak mısın

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,321
3,165
113
Uyku Apnesi

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,831
2,122
113
Yok dostum uyandım güç bela ayağa kalktım nefesimi alamadim çok zor toparladim
Gözlerin açıkti hareket edemiyordun ama dimi bağırmak istiyordun bagiramiyordun felan uyku felci işte o stresli anlarda olur o

Serenity

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
622
133
43
Yok dostum uyandım güç bela ayağa kalktım nefesimi alamadim çok zor toparladim
Illa gözlerinin açık olmasına gerek yok . Uyku esnasında oluyor, bende yaşıyorum. Halk dili karabasan, bilimsel olarak uyku apnesi yada beyin felci hastaneye gitmekte fayda var

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,411
730
113
Gözlerin açıkti hareket edemiyordun ama dimi bağırmak istiyordun bagiramiyordun felan uyku felci işte o stresli anlarda olur o
Yok bildiğin derin uykudaydim sonra bir anda nefes alamadığımi hissettim aniden kalktım halen nefes alamıyorum bilincim açıktı anlatilmaz derecede berbat bi durumdu

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,533
18,918
113
Gecmis olsun dost aynı anda sırt ağrısıda olduysa doktora gorun bende senin gibi yasadım toparlayamadim ambulansla hastaneye goturduler akciğer bitikdi ameliyat oldum

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,311
2,554
113
Doktora falan gitme boşver. Çareyi bu forumda bu konuda ara , yada Googleye yaz cevap bulursun 😄 dur yada yapay zekamıza soralım

@FBAi bu arkadaşın sağlık sorunu ne sence