Yatırım yapmayın yqzik bak el koydular ödemez lisans bilen yok bilen
Ekli dosyalar
-
430.9 KB Görüntüleme: 154
Bende 10k çekim yaptım beklemdeyimYatırım yapmayın yqzik bak el koydular ödemez lisans bilen yok bilen
Niye yatırım yaptım ki başka bir dünya site var kardeşim bunların 1 ki ödeniyor 10 k nerdem bulucakBende 10k çekim yaptım beklemdeyim
Dost denemeden 1 k aldım 300tl yatırdımNiye yatırım yaptım ki başka bir dünya site var kardeşim bunların 1 ki ödeniyor 10 k nerdem bulucak
Ne kadar sürede ödedi benim 1 saat oldu çekim vereli daha grlmediDost denemeden 1 k aldım 300tl yatırdım
3 saatte felan ödedi benimki şuan 10k 4 saat olduNe kadar sürede ödedi benim 1 saat oldu çekim vereli daha grlmedi
3 saat ne yahu neyse bekleyelim bakalım 10 k yı öderse haber edersin3 saatte felan ödedi benimki şuan 10k 4 saat oldu
İnşLlah öder meteliksizim iyi olur3 saat ne yahu neyse bekleyelim bakalım 10 k yı öderse haber edersin
ÖdedimiBende 10k çekim yaptım beklemdeyim
Kardeşim ödeme şeyini at millet görsün ona Göre yardımcı ol bence kardeşim3 saatte felan ödedi benimki şuan 10k 4 saat oldu
Bende bekliyorum 1 saati 5 10 dkk geçti daha ödenmediKardeşim ödeme şeyini at millet görsün ona Göre yardımcı ol bence kardeşim
deneme bonusu ödemesını aldım dedın ya kankaBende bekliyorum 1 saati 5 10 dkk geçti daha ödenmedi
Yok denemeyi bekliyorum ben diğer arkadaş almışdeneme bonusu ödemesını aldım dedın ya kanka
2.5 saat te geldi ödeme arkadaşlar deneme çekimi bıl şans herkeseYok denemeyi bekliyorum ben diğer arkadaş almış
Sakın üye olma Dünden beri deneme bonusu alamadım canlıya bağlanıyorum Aşağı iniyor yukarı çıkıyorÖdeme yoksa üye olmayalim
Valla daha 300 yatırıma 10k çekim bekliyorumSakın üye olma Dünden beri deneme bonusu alamadım canlıya bağlanıyorum Aşağı iniyor yukarı çıkıyor