- 2,896
- 1,377
- 113
Ben üye oldum çekim verdim bütün yöntemlerle denedim hep iptal ediyordu en son kimlik istedi gönderdim şuan beklemedeyim öderse yazarımÖdüyor mu ödemiyormu ? Ona göre üye olalım
Ben üye oldum çekim verdim bütün yöntemlerle denedim hep iptal ediyordu en son kimlik istedi gönderdim şuan beklemedeyim öderse yazarımÖdüyor mu ödemiyormu ? Ona göre üye olalım
Direk sildiler mi?Tam bir dolandirici site bakiyemi soldiers cekimimi iptal etti
Kesinlkle odemez 24 saat oldu hala bahane yapiyorlarBen üye oldum çekim verdim bütün yöntemlerle denedim hep iptal ediyordu en son kimlik istedi gönderdim şuan beklemedeyim öderse yazarım
Aynen bu site dolandiriciDirek sildiler mi?
Bosver kardesim umut hirsizlari bunlarBir Umut işte usta mecbur bekliyorum
Dost tekrar baglan bana da öyle dedi ilk önce canlidaki bazıları başından savmak için yapıyor anladım onun için tekrar bağlandım bende5 para etmez çenç çakma site bonusu tanımlamamak için aynı ıp aile akraba hikayelerine girdiker kayıt olmayın vermez bu gevşekler
Yav bu Asya bana da aynısını dedi kahpe bilerek yaptığını anladım tekrar bağlandım başkası verdi bu kahpe mesajı gördüğü gibi otomatik bu mesahi gönderiyorYa bunların telegramını takip ediyoruz bide vazgeçin de sayfalarını kasmasınlar bari
Walaha havale ile çektim amshangi yöntem ile çektin kral
Çekim yaptım geldı güvene bilirsınızEyvallah dost yeniyiz sonuçta sildim
Çekim veeildi 3 saat sonra iptal ettiler sonra başka banka girin dediler girdik 1 saat oldu yıne beklioz amk göndereckleri para bile doğru hesaplqrdan değil banka bile riskli buluo artık. Boka sardı iyice kumar.5k yap 1 k çek
8 saat oldu tam hala beklemede çekim işlemi bii bokaaa yaramaz sitee.Ödeme yapmıyor sakın üye olmayın bonusda bitti sanırım konu kilit