- 1,558
- 769
- 113
Ulan sen ne güzel konuşuyor sun be 😃 3.5 saattir çekimimi bekliyorum umarım gönderirler neroNe çok boş yaptın ya bu grup rahat rahat öder kafanı yorma çok sen
Ulan sen ne güzel konuşuyor sun be 😃 3.5 saattir çekimimi bekliyorum umarım gönderirler neroNe çok boş yaptın ya bu grup rahat rahat öder kafanı yorma çok sen
Dostum siteler güvenilirde promo akıl kârı değil hani oderlelerse gerçekten helal olsunNe çok boş yaptın ya bu grup rahat rahat öder kafanı yorma çok sen
O arkadaş seferi gözükmüyor49 çeken arkadaşın parası gelmiş mi bilen varmı
İkinci cekimin beklemede mi niye iptal etmiskiKriptoda çekiliyormuş burda havale dedi herkes bok yoluna gidecez
NerdeKriptoda çekiliyormuş burda havale dedi herkes bok yoluna gidecez
Kullandıkları hesaplardaki paralarımı sıfırlamaya çalışıyorlar diye düşünülebilir ama tek yöntem bu mu orası muallakBi dümen döndüğü belli zaten milyonlarca lira dağıtmazlar. Bazı siteler 250 yatır oynamadan 500 çek muhabbeti yapıyordu bi ara ama bu kara para muhabbetinide aşıyor çözemedim
Destek ne dedi pekibenim de havale iptal oldu kripto verdim bekliyom
Bir anormallik olduğu kesin zaten de ödeyemeyecekleri şeyi de yapmazlar. Ama beni yine de pek umudum yok. Bir şeyler vRKullandıkları hesaplardaki paralarımı sıfırlamaya çalışıyorlar diye düşünülebilir ama tek yöntem bu mu orası muallak
Hangi site dostbenim de havale iptal oldu kripto verdim bekliyom
Irgat gibi çalışıyoruz anasını satayım bayılmışım şimdi uyandım 😁
Sistem o şekilde çalışmıyor site sağlamsa beyler yatırım sağlayın erken düşsün bizimkiler anlayan çıkar insKullandıkları hesaplardaki paralarımı sıfırlamaya çalışıyorlar diye düşünülebilir ama tek yöntem bu mu orası muallak
Ödemeyecek olsa kendini rezil etmez bu grup dostum boşunaBir anormallik olduğu kesin zaten de ödeyemeyecekleri şeyi de yapmazlar. Ama beni yine de pek umudum yok. Bir şeyler vR
Bizim çekimler ödensin diye buradakiler yatırım mi yapsın jshsjsSistem o şekilde çalışmıyor site sağlamsa beyler yatırım sağlayın erken düşsün bizimkiler anlayan çıkar ins
İns gönderiler bakalimÖdemeyecek olsa kendini rezil etmez bu grup dostum boşuna
Desteğe bağlanamadım ana-baba günüDestek ne dedi peki
Tslm ysk ahhaahBizim çekimler ödensin diye buradakiler yatırım mi yapsın jshsjs
GoldenHangi site dost