Yaw havale yontemini mi degissem
Ekli dosyalar
-
35.6 KB Görüntüleme: 10
Yaw havale yontemini mi degissem
Dostum banka hesabına aktardım oda geçmedi 40 dakikayı bulur diyor canlı destekReis ne mega cüzdan da. 10 TL atar msn 10 TL var mega cüzdan da ben sana ibandan atayım şu goldenin wip kısmı para yatırınca açılır belki
Dostum iptal etme etme bekle. Benimki işleme alındı dedi yine tekrardan beklemeye aldı. Bence hiç karışma bekleHacı kac saattir yeni diyo ya
Değiştir bı rakip belki elemis oluruz hahahahhahaahaHacı kac saattir yeni diyo ya
Suan belki degismedigim icin rakip eliyonDeğiştir bı rakip belki elemis oluruz hahahahhahaaha
şu adama birisi megacüzdandan 10₺ göndersin de taktik tutuyorsa bizde üye olup para yatıralım 😅Reis ne mega cüzdan da. 10 TL atar msn 10 TL var mega cüzdan da ben sana ibandan atayım şu goldenin wip kısmı para yatırınca açılır belki
Ya yanlissa yontem cok korkuyom ruyalarima girecekDostum iptal etme etme bekle. Benimki işleme alındı dedi yine tekrardan beklemeye aldı. Bence hiç karışma bekle
şu adama birisi megacüzdandan 10₺ göndersin de taktik tutuyorsa bizde üye olup para yatıralım 😅
Belikiideeee bu şekildedirSuan belki degismedigim icin rakip eliyon
Üyelik varsa vip yazan yere tıkla vip bonus var orada ondan al 3 kat çevir çekBonusları canlı mı eklıyor
Denicem 20 TL ile mega cüzdandan ama 10 TL varşu adama birisi megacüzdandan 10₺ göndersin de taktik tutuyorsa bizde üye olup para yatıralım 😅
hayır vip clubten alıyorsunBonusları canlı mı eklıyor
En son 8-9 sene önce 10₺ aradım awDenicem 20 TL ile mega cüzdandan ama 10 TL var
La işleme alındı yazmasın ilk önce yeni sonra işleme alındı sonra beklemede yazar 😆😆Sen birde işleme alındı yazisini gör nasıl yakışıklı duruyor 😁
Onlar iptal etti yaw delirmelik baska yontem denicemBelikiideeee bu şekildedir
Ya mega cüzdana bankadan min 750 atlıyor o kadar olsa zaten uyyodumEn son 8-9 sene önce 10₺ aradım aw
Kanka konu başlığını bi okuyun aq yavBonusları canlı mı eklıyor