- 270
- 191
- 43
Toplu soygun arkadaşlar heveslendirip yatırım yaptıracaklar sonra vınn kaçış
Senin baya ihtiyacın var şu dönemde inşallah gelir dostBenim adıma dua et bende senin adına dua ederdim
Bakımdaymış zaten talep desteğe bağlanacaksınAllah rızası birisi bonus talep yerlerini atabilir mi tuş basmıyor bende jxnxnc
NolduBu üç sitesinde anasını avradını ayrı ayrı skyim 5 dk arayla hemde orospu çocukları
Alternatif tontemle cekim vermem icin iptal rtmisler simdi tekrar 4 5 saat beklicezHay. Aw
Canlıdaysan bi yatırım şartı sorup ss atar mısın buraya dost sana zahmet, milletin içi rahatlasın veya vazgeçsinlerAlternatif tontemle cekim vermem icin iptal rtmisler simdi tekrar 4 5 saat beklicez
5 dakika mı sürüyor kral sıkıntıBu üç sitesinde anasını avradını ayrı ayrı skyim 5 dk arayla hemde orospu çocukları
Hocam ciktim ya vallaCanlıdaysan bi yatırım şartı sorup ss atar mısın buraya dost sana zahmet, milletin içi rahatlasın veya vazgeçsinler
Seninde yatırım yoktu galiba benim yıllar önce var oyunlara girebilirsek bakalım altyapı değişmeden önceki yatırımı kabul edicek miÇekim iptal edildi saatler sonra
İyi onu kurtarmistim 😃Ngs yatırımlıymış yatrıım yapmynalar için dayanamadım sırayı bekledim bide 1 yatır 3 kat çevir max 10 çek devam ettim bakiye 9.800 şuan 1 k bulup denicem
Senin yatırım yok nasıl ödediİyi onu kurtarmistim 😃