- 19,617
- 17,205
- 113
hayır konuyu ilk andan itibaren görüp nasıl bi bonus bile alamadım ben aw
Gardaş Forum sitesi burda adam bile bile yatirimli oldugunu bilse küfür yemeyi göze alirmi iyi niyetinden paylaşmış ticarethane mi bura Forum sitesi awabicim şöyle bonuslar paylaşıp sitelerin reklamını yapmayın
KODUMUN DELİSİİSTANBULUN SESİ RADYOSU: ROMANTİK DELİKANLI KAAN
Biz aldık geri iade ettikAlıyoruz aldık
Ömer ben yatiyom bayrağı sana devrettim bi şekil Nero destek iletişim kurarsın ss atarsın bana öpüyorum seni ve sakin insanları gergin olanlara atliyim komple
Kim verdi bu delinin eline teli acaba 😀KODUMUN DELİSİ
İbo ne içtin bize de söyle su kafayı denemek isterim 😀😀Şu bonus için uykudan olduk ALLAH kahretsin
hayat size güzel olumBenim çekimim geldi jeton ile ödeme yapın 10 dakikada geliyo
Troll yapıyor aqBenim çekimim geldi jeton ile ödeme yapın 10 dakikada geliyo
Tamam abi sen vur kafayi yat baglanabilirsem etiket atarim abi yada tgden donerimÖmer ben yatiyom bayrağı sana devrettim bi şekil Nero destek iletişim kurarsın ss atarsın bana öpüyorum seni ve sakin insanları gergin olanlara atliyim komple
Şimdi kapat ve uyu hadi kucu kucu 😃Şu bonus için uykudan olduk ALLAH kahretsin
kanka bir bonus bile alamadım kafayı yedim burdaİbo ne içtin bize de söyle su kafayı denemek isterim 😀😀
10 fs 2 bet ayarliyim mi sana ama özür dilicen herkesten verdiğin rahatsızlık içinkanka bir bonus bile alamadım kafayı yedim burda
Kripto olmuyor deniyodu havale vercenGelmedide gelicek hissediyorum