- 2,880
- 1,365
- 113
Banada geldi ama ben cekimi verdkm odediSite mesaj
Banada geldi ama ben cekimi verdkm odediSite mesaj
Tekrar çekim verdim.bakalimBanada geldi ama ben cekimi verdkm odedi
Gelir usta arkana yaslan gelmezsede saglik olsun sana bol sansTekrar çekim verdim.bakalim
Dost bi bok anlamadim Nero cekimi iptal etmiş. Yatırım yapınca çekiliyor mu bilgin var mı@Uzman senden haber var mıı
😁😁😁Bu grup murat mıdır nedir arabacinin diyen bi tayfa vardi onlari alalım sahneye
Odedi mi seninkini dost
Tarih/Saat10.05.2026 05:56 İşlem TürüOnePayzz Withdrawal - Bank Transfer Miktar₺3.000,00 StatüYeni Tüm detayları görüntüle
Ödemiyor bronz seviye olman gerekiyormuş benim ödemediOnu sormuyorum kardeşim çekimi iptal edip bakiyeme geri yatırdılar. Yatırım şartım varmış şimdi bunun yatırınca da çekim verince gönderiyorlar mıymış onu merak ettim
Tshir olay ne dost şimdi nero iptal etmiş ne yapmak lazım şu iceyim mi ? Yatrsam çevrim falan var mı bilgin var mı?Kardeşim 100 keree aynı soruyu sordun farkında mısın
Ödeme ihtimali yüksek çünkü vip seviyen yükselmiştir çevrim yapınca51 k gibi rakamlara çıktım en az 300k çevirdim bilerek bakiyeyi 10k ya düşürdüm bakalım ödeyecekler miEkli dosyayı görüntüle 971426
Ben 50k çevrim yaptım ona rağmen bakiye sildilerÖdeme ihtimali yüksek çünkü vip seviyen yükselmiştir çevrim yapınca
Gecmis olsun dostBen 50k çevrim yaptım ona rağmen bakiye sildiler
Reis 125 betten en az bin tür çevirdim 375 TL'den de 300 tur 500 TL den de 200 tür bu kadar cevrime 51k ya çıkıp 10k ya kadar düştüm odemezler diye 10k çekim verdim odemezlerse zaten her yere afişe edeceğim onları madem vermeyeceksin gtün yemedi neden insanları sitrese sokuyorsunuzÖdeme ihtimali yüksek çünkü vip seviyen yükselmiştir çevrim yapınca
Bende şimdi diyanet ve devlet su işlerine dilekçe yazdım umarım kısa zamanda çözüme kavuşurReis 125 betten en az bin tür çevirdim 375 TL'den de 300 tur 500 TL den de 200 tür bu kadar cevrime 51k ya çıkıp 10k ya kadar düştüm odemezler diye 10k çekim verdim odemezlerse zaten her yere afişe edeceğim onları madem vermeyeceksin gtün yemedi neden insanları sitrese sokuyorsunuz