Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nerobet 1000 TL Deneme Bonusu

Murtikoo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
70
34
18
Ne rezil sitelermiş bunlar ya millet sabahtan beri uğraşıyor zamana emeğe yazık ödemiyeceksiniz bari adam gibi söyleyin

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,546
763
113
Dün gece çekimim.beklemede idi. Birileri araci kuruma iletildi bu saatten sonra öder dedi nerde onlar 😁 şikayet var gidip konu açayım kahpe evlatları niye uğraştırıyorlar bizi ozaman

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,286
1,400
113
Ödeme ihtimali yüksek çünkü vip seviyen yükselmiştir çevrim yapınca
Reis 125 betten en az bin tür çevirdim 375 TL'den de 300 tur 500 TL den de 200 tür bu kadar cevrime 51k ya çıkıp 10k ya kadar düştüm odemezler diye 10k çekim verdim odemezlerse zaten her yere afişe edeceğim onları madem vermeyeceksin gtün yemedi neden insanları sitrese sokuyorsunuz

ugurcg9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
407
83
Beyler özet geçebilecek var mı bonusu falan hala veriyorlar mı ödüyorlar mı yatirimli mi

Auswaise

♥♣♦♠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,802
2,321
113
Reis 125 betten en az bin tür çevirdim 375 TL'den de 300 tur 500 TL den de 200 tür bu kadar cevrime 51k ya çıkıp 10k ya kadar düştüm odemezler diye 10k çekim verdim odemezlerse zaten her yere afişe edeceğim onları madem vermeyeceksin gtün yemedi neden insanları sitrese sokuyorsunuz
Bende şimdi diyanet ve devlet su işlerine dilekçe yazdım umarım kısa zamanda çözüme kavuşur