- 11,174
- 4,073
- 113
Ödedii mi baksana boşuna beklemeyeyimla 4700 yaptim odermi bunlar
Ödedii mi baksana boşuna beklemeyeyimla 4700 yaptim odermi bunlar
İstedim NGS geldi diğerleri gelmedi 3-5 farklı k adı şifrem var hepsini denedim siteyede girmedi üyelik yok galibaŞifremi unuttum dedinmi? Bnde üye değilim şansın şifre yenileme istedim hepsine uyeymisim
Ulan 6000 attı 10 xde yakalamadi 😁 8 k verdim cekimnne kadar çektin de heyecan bastı dost bayılıp kalmayasın
Sonucu yazHiç yatırım yok çekim verdim gelir mi acaba heyecan bastı😁
Numaraya şifremi unuttum diye kod gönder kankaolum bu nero van hojdonkla youtube reklamı yapan site değil miydi kullanıcı adı alınmıs diyo tc alınmamıs diyo ama numarayı da almısım
olsun dost tebrikler bende 100 felan vurdun sandım heyecan meyecan sakin kalUlan 6000 attı 10 xde yakalamadi 😁 8 k verdim cekim
Numara 8-9 sene öncenin numarası geçenlerde wp baktım başörtülü bi kadın kullanıyor aklı gitmesin şimdi gece geceNumaraya şifremi unuttum diye kod gönder kanka
Kardeşim hiç para yokken 8k iyi gider o yüzden heyecan bastı aslında şöyle durum göndermezlerse boşuna emek veriyorsun ya insan ona uyuz oluyorolsun dost tebrikler bende 100 felan vurdun sandım heyecan meyecan sakin kal
Bendede birtek goldende varmış siteler yabancıda gelmiyor nasıl üyeliğim olmaz anlamadım deneme bonusuda varmış 😂😂Numara 8-9 sene öncenin numarası geçenlerde wp baktım başörtülü bi kadın kullanıyor aklı gitmesin şimdi gece gece
su an icin odemediÖdedii mi baksana boşuna beklemeyeyim
Talep edemiyoruz ki bonus talep bozuk awBendede birtek goldende varmış siteler yabancıda gelmiyor nasıl üyeliğim olmaz anlamadım deneme bonusuda varmış 😂😂
öder dost yan çizmezlerse ki sanmıyorum şuan çok yoğunluk yoktur öderler yarına değişir amaKardeşim hiç para yokken 8k iyi gider o yüzden heyecan bastı aslında şöyle durum göndermezlerse boşuna emek veriyorsun ya insan ona uyuz oluyor
Deneme bonusu talep edebilsek hesap hareketi olsa VIP aktif olacakta sanırım yeni üyeler faydalanmasin diye talebi kaldırmışlarTalep edemiyoruz ki bonus talep bozuk aw
Daha önce yatırımın var mı siteye ben de 8k çekim yaptım bekliyorumsu an icin odemedi
Kapalı dost bonus talep aktif değilödüyorlar bu arada
tg grublarına girin bakın sohbet grubları var
İyi müşteri çekecekler, ödesinlerde müşteri çekerler zaten
deneme bonusu alalım dedik yerini bulamadım bi babayiğit çıkarmı gösterecek
VIP Clup kısmında bonusDeneme bonusu talep edebilsek hesap hareketi olsa VIP aktif olacakta sanırım yeni üyeler faydalanmasin diye talebi kaldırmışlar