- 8,444
- 7,153
- 113
yok hic islem yokDaha önce yatırımın var mı siteye ben de 8k çekim yaptım bekliyorum
yok hic islem yokDaha önce yatırımın var mı siteye ben de 8k çekim yaptım bekliyorum
Yeni üyelik açtım ondan dolayı vermiyorVIP Clup kısmında bonus
Umarım dost İnşallah gelir sen katlayamadın mıöder dost yan çizmezlerse ki sanmıyorum şuan çok yoğunluk yoktur öderler yarına değişir ama![]()
Bonus talep bozuk diye bu bonusu vermişler ,bonus talep düzelince deneme alınırödüyorlar bu arada
tg grublarına girin bakın sohbet grubları var
İyi müşteri çekecekler, ödesinlerde müşteri çekerler zaten
deneme bonusu alalım dedik yerini bulamadım bi babayiğit çıkarmı gösterecek
La sitenin en üst köşede solda 3 çizgiye tıkla vıp yazıyo oraya tıkla sonra vip bonusa tıkla al aq knkNereden talep ediliyor bulamadım ki
Kripto ile 10₺ atıp denesek verir mi acaba yeni üyeliğeDeneme bonusu talep edebilsek hesap hareketi olsa VIP aktif olacakta sanırım yeni üyeler faydalanmasin diye talebi kaldırmışlar
Kaç paramız oldu yaniNgs beklemeye almış Nero iptal etmiş bakiye duruyordu 2x yaptım tekrar verdim öteki hala yenide herhalde oducekler
Varsa bir denesene kanka birşey kaybetmezsin bence hesap hareketi olunca VIP bölümü açılacakKripto ile 10₺ atıp denesek verir mi acaba yeni üyeliğe
öderler sana dedik jojodan sağlamlar necati arabacının siteleri bunlarNgs beklemeye almış Nero iptal etmiş bakiye duruyordu 2x yaptım tekrar verdim öteki hala yenide herhalde oducekler
Çok param oldu hwhehKaç paramız oldu yani
Kripto kullanmıyorum ben 😅😅😅😅Varsa bir denesene kanka birşey kaybetmezsin bende hesap hareketi olunca VIP bölümü açılacak
katladım dost 2k yaptık bakalım gelcek miUmarım dost İnşallah gelir sen katlayamadın mı
Ödesede bu altyapı benlik değil odesinler daha da girmem hiç öylede vefaliyimdir hwheöderler sana dedik jojodan sağlamlar necati arabacının siteleri bunlar
öder dost güle güle kullanBeyler goldenden 49 bin çekim.verdim öderler mi
biz betcodan devam sdflkjfghndfÖdesede bu altyapı benlik değil odesinler daha da girmem hiç öylede vefaliyimdir hwhe
La kendin çalıp kendin oynuyorsun ula ula 😂Kripto kullanmıyorum ben 😅😅😅😅