- 19,972
- 17,410
- 113
Tebrikler adam 5 dk da 1000₺ parayı 49 yapmıs biz desteğe bağlanmaya çalışıyoruzBeyler goldenden 49 bin çekim.verdim öderler mi
Tebrikler adam 5 dk da 1000₺ parayı 49 yapmıs biz desteğe bağlanmaya çalışıyoruzBeyler goldenden 49 bin çekim.verdim öderler mi
Hangi sitekatladım dost 2k yaptık bakalım gelcek mi
Öder millet çekmişÖder mi beyler
Öderse tebrikler dostum güzel para biz beceremedikÖder mi beyler
49 u nasıl yaptın ya lkdsjhfsdfÖder mi beyler
Penny açık dal 2 kere 500 attı49 u nasıl yaptın ya lkdsjhfsdf
Sabaha hesabında tebrikler biz her zaman olduğu gibi batan taraftayızÖder mi beyler
aq biz 1 k yapamadık sen nasıl 49 k yaptın knk bizdemi bi cenabeklik var anlamadım aq🤣Beyler goldenden 49 bin çekim.verdim öderler mi
senin çekim verdiğin parayı adam hesapta bırakmış silsinler diye 😅aq biz 1 k yapamadık sen nasıl 49 k yaptın knk bizdemi bi cenabeklik var anlamadım aq🤣
Öder dostumÖder mi beyler
3-5 güne anca öder ilk alanlardaniz suan bonus verimini kapatirlarsa rahat öderler de yarına da açık kalırsa mana bulmaya başlar bunlarÖder mi beyler
İŞLSDKJFMGŞİLSDFGKsenin çekim verdiğin parayı adam hesapta bırakmış silsinler diye 😅
Naplm knk Kısmet değilmiş bize bu yoklukta 600 tl iyidr taş atıp kolumuz yorulmadı öderse tabi 🤣senin çekim verdiğin parayı adam hesapta bırakmış silsinler diye 😅
Tabi yoksa her sitede yüzlerce milyon çekim oluşur3-5 güne anca öder ilk alanlardaniz suan bonus verimini kapatirlarsa rahat öderler de yarına da açık kalırsa mana bulmaya başlar bunlar
bunların ortak sitesi vardı tokyobetmi neydi onada bakın la belkı ondada vardırÜç sitede sıfır çektik şaka gibi ya başka bunun gibi varmı acaba aynı alt yapıda olan site
Hangi sitesu an icin odemedi
Ona kesin üyeyim bakbunların ortak sitesi vardı tokyobetmi neydi onada bakın la belkı ondada vardır