- 19,971
- 17,409
- 113
Gizabet de vae aynı altyapı
Restle betpasa baktım orada yoklarÜç sitede sıfır çektik şaka gibi ya başka bunun gibi varmı acaba aynı alt yapıda olan site
Valla sıradisi bonus zaten 3 ünden de çekim verdim miktarlar ufak olsada bekleyen herkese ödesinler umarımTabi yoksa her sitede yüzlerce milyon çekim oluşur
Yapıştır linkGizabet de vae aynı altyapı
Ya bende açılmıyor hiç biri nasıl alıyorsunuz 😡😡😡Ona kesin üyeyim bak
Bonus var demedim altyapı aynı dedim simdi yanlıs olmasın yağmalanmayalımYapıştır link
2 bin için şafak yemeyede değmez dost bari zorlasaydın birazValla sıradisi bonus zaten 3 ünden de çekim verdim miktarlar ufak olsada bekleyen herkese ödesinler umarım
Bana ne kızıyon ablaxım bende almadım destekte sıra bekliyomYa bende açılmıyor hiç biri nasıl alıyorsunuz 😡😡😡
Tahir abi bakiyeyi 7000 den 3500 tl ye dusurdum 1000e dusurup cekim veriyimi ne diyorsunNgs beklemeye almış Nero iptal etmiş bakiye duruyordu 2x yaptım tekrar verdim öteki hala yenide herhalde oducekler
Ok dost bende bekliyorum bakalımkatladım dost 2k yaptık bakalım gelcek mi
Bende 8 çektim öder mı acaba hiç yatırım yokSabaha hesabında tebrikler biz her zaman olduğu gibi batan taraftayız
Sana ne kizcam ruh hastasıBana ne kızıyon ablaxım bende almadım destekte sıra bekliyom
Senin bildigin siteler yokken ne yazikki bunlar vardi. Dalga gecmiyorum gayet ciddiyimÖdeme gelir mı ki bu sitelerden
Mailini gir şifremi, unuttım, diye eğer mail, gelirse k adınıda veriyorİstedim NGS geldi diğerleri gelmedi 3-5 farklı k adı şifrem var hepsini denedim siteyede girmedi üyelik yok galiba
Total 4 aga fazlası lazım değil suan 4 işimi görür2 bin için şafak yemeyede değmez dost bari zorlasaydın biraz![]()