- 50,834
- 48,183
- 113
Geliyor o zaman yolda paralar4.09 da oymuş beklemeye almış o da
Geliyor o zaman yolda paralar4.09 da oymuş beklemeye almış o da
makarası yok kanka ciddiyim 3 SİTE necati arabacının sitesi çekımler havale 100k ya kadar öder bu promoylaBilgi içeriden mi
yeni üye olduysan girmezVip bölümüne girmiyor anasını satim
Ben zorlamadim ki hiç 1.5 1.5 1 total 4 çevrim bitince çekim verdim ufak benimkilerGeliyor o zaman yolda paralar![]()
cekim iptalGeliyor o zaman yolda paralar![]()
Oraya sadece @tahir1603 girebiliyor dost herkes VIP olamazVip bölümüne girmiyor anasını satim
Doğrudur aga çekim gelince ben unuturum bile bu siteleri çok vefaliyimdirmakarası yok kanka ciddiyim 3 SİTE necati arabacının sitesi çekımler havale 100k ya kadar öder bu promoyla
aşshjdkljsaşikfjlşkabjjşncLKİŞfiskglşjbkgVJNKALMŞDoğrudur aga çekim gelince ben unuturum bile bu siteleri çok vefaliyimdir
4 k iyi para yoklukta az olsun öz olsun yüksek rakamlara sıkıntı çıkabilir ufaktan çekmek lazımBen zorlamadim ki hiç 1.5 1.5 1 total 4 çevrim bitince çekim verdim ufak benimkiler
Nasıl başardın onuZorlasak nolacak 13000 yaptık 0 geldi çeviren ceksin
Onu nerden çıkardın nerden biliyon smmaqqqmakarası yok kanka ciddiyim 3 SİTE necati arabacının sitesi çekımler havale 100k ya kadar öder bu promoyla
Ben olsam olsam cehennem den vip bilet alırım Azrail manzaralıOraya sadece @tahir1603 girebiliyor dost herkes VIP olamaz
Kendi tahminimi söylüyorum sadece bir kaynak yok ellerinde fazla para var eritmeye çalışıyorlar bunu yaparken de müşterileri memnun edip reklam da yapıyorlar ki bence mantıklıŞu promosyonu yapmaya hiç bi sitenin g*tü yemez jojoymuş matmış boş bunlar
O arkadaşın derin bağlantıLari var yer altı suç örgütünde çay dağıtım sorumlusuOnu nerden çıkardın nerden biliyon smmaqqq
Evet ama ufak bi yatırım yapıp dene bakalım belki veriryeni üyerler alamıyor garanti birşey bu
hayırlı sabahlar dostlar