- 1,565
- 769
- 113
Hangi site iptal ettiYok havale
Hangi site iptal ettiYok havale
Ne arabası kardeşim kimse ödeme almadı saatlerdir benim arkadaşa çoklu hesap demiş silmiş sen çok biliyosunçok bilmiş arkadaş bu necati arabacının sıtelerı herşeyide biliyonuz ha ödeme yapmazmış
Milyon dağıtacak bir şeyi çıkarırlarBence bunların üç üde altından kalkamayıp ödeyemeyecekler
Herkesin ödenirBence bunların üç üde altından kalkamayıp ödeyemeyecekler
Hangi site silmiş dostNe arabası kardeşim kimse ödeme almadı saatlerdir benim arkadaşa çoklu hesap demiş silmiş sen çok biliyosun
Zor hiç biri ödemezMilyon dağıtacak bir şeyi çıkarırlar
Baksana silmisler adamın bakiyeyiHerkesin ödenir
Hepsi duruyor beklemede çevrimden Nero iptal etmiştiHangi site iptal etti
Canını yediğim diyorum ki zaten o siteler bile kayıp bonusu vermiyor neden tercih ediliyor (çünkü güvenilir) anlamında söylüyorum derdimi anlatabildim umarım 🙏Adamın 0.50 kuruştan 1200 spin deneme bonusu veren bir zihniyete sahip siteyi eleştirmesine garip diyerek verdiğin örnek üzerine yazdım dostum.adam bu zihniyetteki bir site bir anda nasıl böyle bir promosyon yapabiliyor diyerek güzel bir vurgu yapmış
ŞİMDİ 50 60 70K ÇEKENLER AR 30 40 K ÇEKENLER VAR KONU SAHİBİNİ GÖRÜR İNSAN AYIPTIR ADAM SABAHA KARSI SİZE BÖYLE BİR BONUS PAYLASMIS BELKI PAYLASMASA BİTECEKTI ALAMAYACAKTINIZ KONU SAHIBINI GÖRÜN GENÇLER![]()
Muhtemellen paylaşan arkadaş davet linkini attı kişi sağlam bişey kaldırır 100 k kadarDoğru ben 49 ceksem minimum 4 u nü paslardim
bu çektiginiz paralar bu siteler için paramı sanıyonuzBence bunların üç üde altından kalkamayıp ödeyemeyecekler
Benim umudum o kadar yok bi kaç saate belli olurÖdemezse daha kimse bu sitelere uğramaz
Benimde neroda hala bekliyor 3 saat oldu çekim vereliHepsi duruyor beklemede çevrimden Nero iptal etmişti
Herkesin ödenir
Siteler taşerondur reklamını yaptı azını dağıtır pastanın büyük kısmını kendine alır aşırı yüksek iht ilebu çektiginiz paralar bu siteler için paramı sanıyonuz
Çevrimi tamamlamadan mi verdin cekimiHepsi duruyor beklemede çevrimden Nero iptal etmişti
Benim hiç yokBenim umudum o kadar yok bi kaç saate belli olur
Milyon dağıtacak para değil mibu çektiginiz paralar bu siteler için paramı sanıyonuz
Öder öder bu grupBenim umudum o kadar yok bi kaç saate belli olur