- 10,419
- 5,908
- 113
Yatirim yap yine ödemez bu cakallarSartlar zaten yatırımsızdı sonradan kural değişti adamlar
Yatirim yap yine ödemez bu cakallarSartlar zaten yatırımsızdı sonradan kural değişti adamlar
dost sakin olBen bilerek 0 ladım skrm verecekleri parayı bunların 1 kuruş yatırım yapanın da ank
Dostum milletle dalga geçtiler geceden beri millet ümitle çekim bekliyor sonra gel şart değiş varmı böyle bir şeydost sakin ol
8k bakiye sıfırladımYatırım yapsakta bi kulp bulur bunlar
Şerefsizler8k bakiye sıfırladımbulurlar tabii yatırım mi yapmalıyım dedim hayır bronz ve üstü olmadan cekemezsin dediler
knka bu devirde hangi site böyle güzel bonus verir. bu kadar kisiye ödeme yapsa en az 1-2m gidicek telegramda da gruplarda dagılmıs hep bonusDostum milletle dalga geçtiler geceden beri millet ümitle çekim bekliyor sonra gel şart değiş varmı böyle bir şey
yatırım yapacağın 1 k oda zaten geri çekeceksin sitenin bir karı yok öyle diyecekleri kesindi8k bakiye sıfırladımbulurlar tabii yatırım mi yapmalıyım dedim hayır bronz ve üstü olmadan cekemezsin dediler
1 2 m den fazla gider 15 20 milyon vardırknka bu devirde hangi site böyle güzel bonus verir. bu kadar kisiye ödeme yapsa en az 1-2m gidicek telegramda da gruplarda dagılmıs hep bonus
birisi 49k yapmıs digeri 80k 5+5 leri saymıyom bile1 2 m den fazla gider 15 20 milyon vardır
Hangi siteBeyler buyrun
Ozaman eklemicen kimse yatırım yapmaz odemezlerse gece 4 de cektik iptal etmisler 7k yeniden verdim yatırımsız vs dedilerbirisi 49k yapmıs digeri 80k 5+5 leri saymıyom bile
🤣🤣🤣🤣Bitmiş mi bu?
Var . Şu an paraları sayıyoruz. Çuval siparişi verdikÖdeme alan var mı