- 1,397
- 1,093
- 113
Kaldırdılar muhtemelenVIP bölümüne giriyorum bonus al talep falan yok
Kaldırdılar muhtemelenVIP bölümüne giriyorum bonus al talep falan yok
Kardeşim garanti bankana mı çektin hangi bankan ile talep verdin bende o banka ile çekim yapayımOnepayz aga
KapattilarAgalar bonuslari alamıyorum bir yardimci olurmusunuz
Hizli havaleKardeşim garanti bankana mı çektin hangi bankan ile talep verdin bende o banka ile çekim yapayım
Tşkler kardeşimHizli havale
Rica ederimTşkler kardeşim
Ben yoktu ben cekim yqptim ama nerobettenSon 2 ayda yatırım istiyormus dost benim hiç yatırım yok ondan
Sen arada iyi vurmuşsun ne Şartlar çıktı gtleri yemedi binlerce çekimi iptal ettiler gece çekim verenleri iptal ettiBen yoktu ben cekim yqptim ama nerobetten
Bende gece cekim verdim zaten yeni geldi 😃Sen arada iyi vurmuşsun ne Şartlar çıktı gtleri yemedi binlerce çekimi iptal ettiler gece çekim verenleri iptal etti
Yatırımla alakası yokki bronz VIP seviye istiyor oda 500 bin çevrim yapmam gerek boşuna yatırmışsın1k yatirdim bekliyorum
E canli destek 1 kat cevir cek dediYatırımla alakası yokki bronz VIP seviye istiyor oda 500 bin çevrim yapmam gerek boşuna yatırmışsın
Canlı diyorki bronz seviye olanlar çeker diye bazısına gönderdi çekimi hiç yatırımı olmayana 1 kat çevir Çek bakalımE canli destek 1 kat cevir cek dedi
Valla iki defa yazdim destegeCanlı diyorki bronz seviye olanlar çeker diye bazısına gönderdi çekimi hiç yatırımı olmayana 1 kat çevir Çek bakalım
OdenirvdediValla iki defa yazdim destege