Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nerobet 1000 TL Deneme Bonusu

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,565
769
113
Madem bronze vs belli vip seviyede olanlara tanımlanıyor o zamanlar onlara tanimlasaydiniz aç köpekler 1K lık Siteler plansız milleti düşürmek için şov paradan daha önemli şeyler var kuralın üstüne kural olmaz akıl oyunlarına gerek yok daha yatırımsiz trilyon veriyor deseniz bitmiştir insanlar 1 K yatırım yapmadan neden silmiyorsunuz vip seviyeniz uymuyor yatirridaktan silmenin anlamı aç kaldık sınıfta kaldınız
Şikayet var konu aç dost apolycapto filmindeki gibi yakın yıkın şahsen ben öyle yaptım. Gitsinler anneleri ile dalga geçsinler

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
812
358
63
Şikayet var konu aç dost apolycapto filmindeki gibi yakın yıkın şahsen ben öyle yaptım. Gitsinler anneleri ile dalga geçsinler
Dostum bunlara en büyük cevap hiç oynamamak zaten aklı başında olan birisi oynamaz tamam kumariciyiz eve para kazanmak için oynuyoruz fakat çizgimiz var Abel değiliz bunların yaptığı tamamen kendilerince biraz kasalarini doldurdular dilenci ligin istemem yan cebime koy hesabı o yüzden hiç şikayet vara yazipda daha fazla ismini telaffuz etmem ben sovdum silin dedim zaten direk

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,565
769
113
Dostum bunlara en büyük cevap hiç oynamamak zaten aklı başında olan birisi oynamaz tamam kumariciyiz eve para kazanmak için oynuyoruz fakat çizgimiz var Abel değiliz bunların yaptığı tamamen kendilerince biraz kasalarini doldurdular dilenci ligin istemem yan cebime koy hesabı o yüzden hiç şikayet vara yazipda daha fazla ismini telaffuz etmem ben sovdum silin dedim zaten direk
Ama yayalım ki millet görsün kimse ytrmasin. benimkini beklemeye alıp iptal etti birde. Kendilerine yaptılar

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
812
358
63
Benimde ödemedi ama site sanki haklı o an güncellemede madur olanlara oynayanlara yapılmış yatırımı olan cekim yapmıştır o kadar önemsemeyin yatırımı olmayana ödemiyor işte
Yoo onemsemiyorum dostum dünyamızı kaybetmişsiz hiç umrumda değil inan hakkı olanlara bronze seviyede olanlara eklensin fakat bilinçli bir şekilde dedikleri seviyede olmayanlara eklendi hadi eklendi direk oynamadan yaptıklari hatayı duzeltebilirlerdi

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,013
1,946
113
Yoo onemsemiyorum dostum dünyamızı kaybetmişsiz hiç umrumda değil inan hakkı olanlara bronze seviyede olanlara eklensin fakat bilinçli bir şekilde dedikleri seviyede olmayanlara eklendi hadi eklendi direk oynamadan yaptıklari hatayı duzeltebilirlerdi
Bi hata oldu diyorlar zaten böyle bisey herkese yapamaz baya miktar tutar çevrimi falan fena değil ben iki siteden çevirdim düşün artık keşke yatırım olsaydı benim hiç dikkatimi çekmedi bu siteler oysa 1 ay önce site arıyordum

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
812
358
63
Bi hata oldu diyorlar zaten böyle bisey herkese yapamaz baya miktar tutar çevrimi falan fena değil ben iki siteden çevirdim düşün artık keşke yatırım olsaydı benim hiç dikkatimi çekmedi bu siteler oysa 1 ay önce site arıyordum
Kısmet dost keşke yatırımın olsaydı çekim yapsaydın neyse bu hafta pazar günün gündemi NGS Nero goldenle kapattık eğrisi doğrusu ile bu hafta sonu gündem değişik biseler yaşadık 😀😀

zafer685

TR[🟩][⬜]16
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,558
1,354
113
Geçmişte yatırım olsa Gold vip bile olsak yinede çektirmezdi bunlar belliydi

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,013
1,946
113
Kısmet dost keşke yatırımın olsaydı çekim yapsaydın neyse bu hafta pazar günün gündemi NGS Nero goldenle kapattık eğrisi doğrusu ile bu hafta sonu gündem değişik biseler yaşadık 😀😀
Aynen öyle siteler iyi değil ama spor oynamak istedim 100 tl oynatiyo miktar spor oynayanlar dikkat etsin

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,013
1,946
113
Aynen öyle dost herkes bildiği sağlam siteden oynasın ne site bize haksızlık yapsın ne biz onlara
Oynadığım sitelerden biri tarabet onlar bile arada şerefsizlik yapiyo bi ara 32 k çektim hesap da para vardı o ara yatırım çekim baska siteye yaptım tara da ödendi gösterdi hiç bakmadım bankaya 3 gün sonra fark ettim

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,493
714
113
Canlı destek 1200 freespin verdi 5k olursa direkt çekim altında bir kazanç durumunda bakiye otomatik 0 lanıyor

Omur1925

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
80
30
18
Vallahi geceden beri bekledim SS atabilirim desteğe baglandm sabah saat 10 da 1 k ekleyin tek kat çevrim dedi bende saat akşam 8 sularında yatrm sagladm cekim verdm geldi 6 k niye sizlere böyle dedi anlamadım ve hiç yatrm saglamamistm ilk yatirimimdi
Gece çoğu kişinin ödedi sabah oynuyanlara ödemediler