Şu oyunda bu bakiyeye ulaşmak ekstra şans ister verilmiş sadakan varBaba ben bugün nasibimi aldım kalan yarışmacilara başarılar yarın trasimi olayim güzelce mis
Şu oyunda bu bakiyeye ulaşmak ekstra şans ister verilmiş sadakan varBaba ben bugün nasibimi aldım kalan yarışmacilara başarılar yarın trasimi olayim güzelce mis
Montaj güzel ama çok kesik atmışın boydan al şöyle böyle olmazBaba ben bugün nasibimi aldım kalan yarışmacilara başarılar yarın trasimi olayim güzelce mis
Bilader bekle seni ayrı göt edimİnandinmi
Bilader im dosya büyük dosya kabul etmiyo insta bişe ver atayım video halinde olurmu sorun değil çoğu milet çekim yapiyo ödendi diyo inanmıyorsunuzMontaj güzel ama çok kesik atmışın boydan al şöyle böyle olmaz
Kaç dakikada ödedi bende çekim verdimÇekim geldi tsk
Bilader bekle seni ayrı göt edim
Kimseyi inandırmak zorunda değilsin. Tebrikler güle güle harcaBilader im dosya büyük dosya kabul etmiyo insta bişe ver atayım video halinde olurmu sorun değil çoğu milet çekim yapiyo ödendi diyo inanmıyorsunuz
Bildirim olarak mı geldi çekim red sebebiŞaka gibi 2 şansta oyuna aldı 14400 ödedi 150 betten 1 kere daha bastim bakiye gelsin diye
O 1 kere basmama spin saklamışsin deyip ödemedi
Her sey ortada olmasına rağmen sildi
Lan spin saklayacak adam 1 kere mı çevirir
Ya iste al kanka 1 kere tura bastık diye ödemedi her şey apaçık ortada spin saklamissin diyorBu site 1 lira ödemez ödedi diyen site çalışanıdır
Aynen bende sordum sınırımı bozdu ya gece geceBildirim olarak mı geldi çekim red sebebi
Benim bakiye düzenlendi dur bakalım canlidayim soruyorum simdiAynen bende sordum sınırımı bozdu ya gece gece
1 kere basmak spin saklama diyor 😀
Eywallah cansınKimseyi inandırmak zorunda değilsin. Tebrikler güle güle harca
280k yapacaktın kanka ilk deneme diyorsan 😀25 k yaptım serfsiz son 40 çevirmede vernedi 3k 1🤣🤣🤣
Eywallah cansın
[/QUOTE
Çekim onaylandı dedi gönderim aşamasında dediBenim bakiye düzenlendi dur bakalım canlidayim soruyorum simdi