- 7,201
- 6,308
- 113
Bol şanslar dostum herşey gönlünce olsun 🍀 🤗Başarılı olursak 2 kişiye rol açtıralım onlarda kazanıp paylaşsınlar.
2x250
Ekli dosyayı görüntüle 734619
Bol şanslarBaşarılı olursak 2 kişiye rol açtıralım onlarda kazanıp paylaşsınlar.
2x250
Nasıl gelmiş 2-1 şuan ilk yarı bitmisHaydiii Huesca sendeyiz pardon 🙏
huesca 2,5 üst kankaNasıl gelmiş 2-1 şuan ilk yarı bitmis
Genel gördümNasıl gelmiş 2-1 şuan ilk yarı bitmis
Ben biliyorum zaten gelmiş diyen arkadaşa söyledim zaten bende senin gibi adamları seçiyorum bir şeyin anlamadan zort diye atlayanyaw böyle adamları seviyorum, ada
huesca 2,5 üst kanka
Bol bol şanslarBaşarılı olursak 2 kişiye rol açtıralım onlarda kazanıp paylaşsınlar.
2x250
senden önce kimse gelmiş yazmamış yalnız kanka dikkatini çekerim 😅Ben biliyorum zaten gelmiş diyen arkadaşa söyledim zaten bende senin gibi adamları seçiyorum bir şeyin anlamadan zort diye atlayan
Bol şansBaşarılı olursak 2 kişiye rol açtıralım onlarda kazanıp paylaşsınlar.
2x250
Ne diyorsun sen değişik he akşam akşam canımı sıkma benim, yanlış gördüm dedim kafan basmıyor muBen biliyorum zaten gelmiş diyen arkadaşa söyledim zaten bende senin gibi adamları seçiyorum bir şeyin anlamadan zort diye atlayan
Ben gelmiş mi yazmışım bı bak bakayım adam burası gelmiş yazmıştı ona cevaben yazdım bende nasıl gelmiş diyesenden önce kimse gelmiş yazmamış yalnız kanka dikkatini çekerim 😅
Olum sanami yazdım ben bu mesajı seviyeni aşma derimNe diyorsun sen değişik he akşam akşam canımı sıkma benim, yanlış girdim dedim kafan basmıyor mu
sorry ozaman adam mesajını düzenlemiş 🤣 o yanılttı benide fakat senin bu agresifliğin neden onu çözemedim 😅Ben gelmiş mi yazmışım bı bak bakayım adam burası gelmiş yazmıştı ona cevaben yazdım bende nasıl gelmiş diye