- 3,716
- 879
- 113
Dostlar listeyi kapatalım mı son adımda gelenler bende takip ettim demesin sonra
Futbol severKnka basketten mi devam edeceksin @netherlands
Derler karaktersiz çokDostlar listeyi kapatalım mı son adımda gelenler bende takip ettim demesin sonra
Bende kupon yaptım vallecano yerine gidip bahia oynadım salak gibiTers totem yapıyorum ben
Kanka adam ne koyarsa takip etcez boşver 4 gün sonra ki maçada oynasa sorun yokKnka basketten mi devam edeceksin @netherlands
Bir daha mi gol oldu goll
Ya knk sen çok dağıtım odaklı düşünüyorsun daha dur bi ikinci adımı yapsın adam kupon gelsin basarili olsun sonra napcani o kendi bilir zatenDostlar listeyi kapatalım mı son adımda gelenler bende takip ettim demesin sonra
Bence sıradaki gol Lyon denenir@netherlands aklında maç var mı bilmiyorum ama neden bu lyon maçi 1.5 üst çok sağlam duruyor gibi
Geçmiş olsun gördün toll yapıyordun sevenlerin çok DostBende kupon yaptım vallecano yerine gidip bahia oynadım salak gibi
Oda simdi atti puahhaBende kupon yaptım vallecano yerine gidip bahia oynadım salak gibi
Ben listede miyim dostDostlar listeyi kapatalım mı son adımda gelenler bende takip ettim demesin sonra
Son adim ak puahha san antoniooooYa knk sen çok dağıtım odaklı düşünüyorsun daha dur bi ikinci adımı yapsın adam kupon gelsin basarili olsun sonra napcani o kendi bilir zaten
1al benim yerime geç istersenBen listede miyim dost