- 130,081
- 91,868
- 113
Dostlar özel kapatmak istemiyorum sizden ricam para için Dm atmayın . Zor zamanımızda kimse yanımızda olmuyor herkes iki maymuna dönüyor o yüzden harici mesajlara dönüş yapmıyorum kimsede boşuna yormasın
Dostlar özel kapatmak istemiyorum sizden ricam para için Dm atmayın . Zor zamanımızda kimse yanımızda olmuyor herkes iki maymuna dönüyor o yüzden harici mesajlara dönüş yapmıyorum kimsede boşuna yormasın
Güle güle kolay gelsin knakaCemsin dostumuza güzel bir haber verelim ben elendim dost bir aday eksildi bana hayırlı işler sizlere bol sanslar
👍 👏👏Dostlar özel kapatmak istemiyorum sizden ricam para için Dm atmayın . Zor zamanımızda kimse yanımızda olmuyor herkes iki maymuna dönüyor o yüzden harici mesajlara dönüş yapmıyorum kimsede boşuna yormasın
Aga böyle şeyleri ifşalayın benceDostlar özel kapatmak istemiyorum sizden ricam para için Dm atmayın . Zor zamanımızda kimse yanımızda olmuyor herkes iki maymuna dönüyor o yüzden harici mesajlara dönüş yapmıyorum kimsede boşuna yormasın
Öyle olması lazımAga böyle şeyleri ifşalayın bence
Adamın burda 90 dk kuponu sinerjileyip 2 kişiden birisi olmaya vakti yok dm den para isteme vakti var. Herkes tatlı su kurnazı. Bi biz gundi gibi takipliyoruz. Yapıştir ifşayı geç agacım
4. Mesajdan beri takipteyim ihtiyacımız olmasa takip etmeyiz zatenAga böyle şeyleri ifşalayın bence
Adamın burda 90 dk kuponu sinerjileyip 2 kişiden birisi olmaya vakti yok dm den para isteme vakti var. Herkes tatlı su kurnazı. Bi biz gundi gibi takipliyoruz. Yapıştir ifşayı geç agacım
3.mesajdan veride ben varim4. Mesajdan beri takipteyim ihtiyacımız olmasa takip etmeyiz zaten
BaşlasınMaç başlıyor
İşe gitmedin mi dostBaşlasın
İşe gir servis kaçacakHemen ilk beş dakikada gololsun
Gidiyoruz dost nasıl gitmeyecen mecbur gideceğiz yoldayımİşe gitmedin mi dost
Bisikletle gidiyoruz dostİşe gir servis kaçacak
Atma kardeşim, 3 ay sıkıntı cektim dalga gecti leer, banlattılar , dagıtmda. Yapardım para varken ama iyilik yaramaz, kimseye dagıtım yapma parayla git gez toz dostDostlar özel kapatmak istemiyorum sizden ricam para için Dm atmayın . Zor zamanımızda kimse yanımızda olmuyor herkes iki maymuna dönüyor o yüzden harici mesajlara dönüş yapmıyorum kimsede boşuna yormasın