2 Eyl 2024 #21 Müslüm75 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 8,835 6,734 113 TitanEnsaladus' Alıntı: Tartisma baslasin istemiyorum da Müslüm baba mac 3 0 bitmis Genişletmek için tıkla ... Maça bak canım öyle konuş 2 adam yok nasıl olcak zar attılar kadro tam olsa
TitanEnsaladus' Alıntı: Tartisma baslasin istemiyorum da Müslüm baba mac 3 0 bitmis Genişletmek için tıkla ... Maça bak canım öyle konuş 2 adam yok nasıl olcak zar attılar kadro tam olsa
2 Eyl 2024 #22 TitanEnsaladus Bende Geri Vites Yok Yanii, Koyarım Tekmüğü Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 12,294 22,103 113 Müslüm75' Alıntı: Maça bak canım öyle konuş 2 adam yok nasıl olcak zar attılar kadro tam olsa Genişletmek için tıkla ... Aiscoredan baktim macin basinda 2 kirmizi yemis mac bitmis macin basinda
Müslüm75' Alıntı: Maça bak canım öyle konuş 2 adam yok nasıl olcak zar attılar kadro tam olsa Genişletmek için tıkla ... Aiscoredan baktim macin basinda 2 kirmizi yemis mac bitmis macin basinda
2 Eyl 2024 #23 NFK19 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,774 2,103 113 Müslüm75' Alıntı: Maça bak canım öyle konuş 2 adam yok nasıl olcak zar attılar kadro tam olsa Genişletmek için tıkla ... Dostum adam haklı olsaydi yapsaydı bitseydi olmasaydı ile bu işler olmuyor adamlar attı işte 3 tane bende çok sevmem amedi de 3 attılar 3 kaçırdılar
Müslüm75' Alıntı: Maça bak canım öyle konuş 2 adam yok nasıl olcak zar attılar kadro tam olsa Genişletmek için tıkla ... Dostum adam haklı olsaydi yapsaydı bitseydi olmasaydı ile bu işler olmuyor adamlar attı işte 3 tane bende çok sevmem amedi de 3 attılar 3 kaçırdılar
3 Eyl 2024 #24 Müslüm75 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 8,835 6,734 113 NFK19' Alıntı: Dostum adam haklı olsaydi yapsaydı bitseydi olmasaydı ile bu işler olmuyor adamlar attı işte 3 tane bende çok sevmem amedi de 3 attılar 3 kaçırdılar Genişletmek için tıkla ... Adam eksik reis ister istemez forvetlerin de 2 adam boşta kalıyor onuda atsınlar bi zahmet 2 eksik adama 3 zor attılar bunlar geldileri yere giderler zaten
NFK19' Alıntı: Dostum adam haklı olsaydi yapsaydı bitseydi olmasaydı ile bu işler olmuyor adamlar attı işte 3 tane bende çok sevmem amedi de 3 attılar 3 kaçırdılar Genişletmek için tıkla ... Adam eksik reis ister istemez forvetlerin de 2 adam boşta kalıyor onuda atsınlar bi zahmet 2 eksik adama 3 zor attılar bunlar geldileri yere giderler zaten