- 2,778
- 2,106
- 113
Ne varsa bastık küsürata kadar herkese bol şans
Ekli dosyalar
-
79.9 KB Görüntüleme: 47
Bol şans ihtiyarNe varsa bastık küsürata kadar herkese bol şans
İptal..İlk gol geldi
Aliou bizim montella gibi kanser ediyor. İki gol gelirse inşallah gelir boz kuponu..Ne varsa bastık küsürata kadar herkese bol şans
Dün Azerbaycan 2.5 üstten 70k para gitti qq burdan bu gitse artık çok sorun olmaz dostum bu uluslar ligini icad edenin aqAliou bizim montella gibi kanser ediyor. İki gol gelirse inşallah gelir boz kuponu..
Sık dişini bitmek üzere kupa maçları var o zaman bir şeyler vurabiliriz belkiDün Azerbaycan 2.5 üstten 70k para gitti qq burdan bu gitse artık çok sorun olmaz dostum bu uluslar ligini icad edenin aq
İnşallah dostumSık dişini bitmek üzere kupa maçları var o zaman bir şeyler vurabiliriz belki
Başladı. Böyle atletik oyuncular defans ağırlıklı oynayınca oyun aşırı sıkıcı oluyorİnşallah dostum
Bize ATM yolu gözüktü anlaşılanBaşladı. Böyle atletik oyuncular defans ağırlıklı oynayınca oyun aşırı sıkıcı oluyor
Senin için takip ediyorum ama yaprak kıpırdamıyor desem yeridirBize ATM yolu gözüktü anlaşılan![]()
Ya daha imkansıza yakın dostum zaten ilk yarı iptal olmasaydı bir ihtimali vardı ama artık çok zorSenin için takip ediyorum ama yaprak kıpırdamıyor desem yeridir
Bolşans dostNe varsa bastık küsürata kadar herkese bol şans
Askı var şu an yine takibi bırakma şans eseri 2 gol olursa bozdurursunYa daha imkansıza yakın dostum zaten ilk yarı iptal olmasaydı bir ihtimali vardı ama artık çok zor
Aha penaltıAskı var şu an yine takibi bırakma şans eseri 2 gol olursa bozdurursun