Askerin var mı yedek şfşfşffşfşşc2 kupon şehit verdik ama su kolombiyalılardan 1 gol daha cıkarabilirsek tatlıyız yine sıkıntı yok
2 kupon kaldı bakalım ama şu kolombiya maçı önemli ordan bi gol getirmek lazım yaw 😅Askerin var mı yedek şfşfşffşfşşc
Gelsinnnnnnnm 😁😁2 kupon kaldı bakalım ama şu kolombiya maçı önemli ordan bi gol getirmek lazım yaw 😅
Gelsin kazançla kapat bari günü2 kupon kaldı bakalım ama şu kolombiya maçı önemli ordan bi gol getirmek lazım yaw 😅
Çevrim sakata gelebilir bozarsanbozmaya çalışıyorum bozdurtmuyorda meret 🤣 🤣
aynen öyle kaldı dost gelecegı varsa geliranlık durumumuz bu şekilde, bozmuyorum ya yatarsada yatsın diğer basketli kupon gelcek gibi en kötü ordan bi come back atarız![]()
çek nolduanlık durumumuz bu şekilde, bozmuyorum ya yatarsada yatsın diğer basketli kupon gelcek gibi en kötü ordan bi come back atarız![]()
çekim mi? anapara çekimi sonuclanmış bu arada ödemede sıkıntı yaşamıcaz muhtemelen, ama bets10 un gözünü seviyim onlar anında ödüyordu bunlarda 4 5 saat sürdüçek noldu
Artık onaylıdir hemen olur benceçekim mi? anapara çekimi sonuclanmış bu arada ödemede sıkıntı yaşamıcaz muhtemelen, ama bets10 un gözünü seviyim onlar anında ödüyordu bunlarda 4 5 saat sürdü
ahaaa penaltı incelemesi var, hoca bi güzellik yaparmı acaba 🤣Aski var gol mu acep
Vermedi çal kemanciahaaa penaltı incelemesi var, hoca bi güzellik yaparmı acaba 🤣