- 26,020
- 6,848
- 113
Aynen Ağa bunlar böyle. Köpek gibi kosuyolar anca başka bı olay yok savubma yok bişey yok kafalarına göre koşup topu atiyolarMaçı açtım resmen sanki similasyon küçücük çocuklar saçma sapan top atmlar
Aynen Ağa bunlar böyle. Köpek gibi kosuyolar anca başka bı olay yok savubma yok bişey yok kafalarına göre koşup topu atiyolarMaçı açtım resmen sanki similasyon küçücük çocuklar saçma sapan top atmlar
Bol şansCevirimi tamamlayıp çekim yapabilirsek arkadaşlar destek veren arkadaşlarin bir kısmına ulaşırım
Teşekkürler dostumMalesef olmadı geçmiş olsin
Ağa valla ben ilk msjda dedim benim çok ağzım yandı bu kahpelerden. Mal gibi kosuyolar boy yok fizik yok eline topu alan babasinin potası gibi fırlatıyor geçmis olsunBn böyle saçma lig olduğunu bilsem oynmzdm yttk
İlk defa rast geldm çevirim olmayan bir oyun yapalm o zaman kasa 500 hedef 3adim yatrm yapıp geliyorumAynen Ağa bunlar böyle. Köpek gibi kosuyolar anca başka bı olay yok savubma yok bişey yok kafalarına göre koşup topu atiyolar
Gel dost burdayizİlk defa rast geldm çevirim olmayan bir oyun yapalm o zaman kasa 500 hedef 3adim yatrm yapıp geliyorum
Bol şansAdım 1 baslayalim