Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nirvanabet 250 Nakit Deneme Bonusu Yatırımsız

Karasow21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
145
50
28
Ulan avel site senin gibi yanar döner aynı gir bi bak siteye cacık
Oğlum burda hergun binlerce site paylasiliyor temsilcinin bana dediği aşırı yoğunluk mevcut sitede biraz ağır domain sen niye olayı captiriyorsun onu anlamdim hesabıma gvelmiyorsa üye olma yorum yapma bitti

Seedorf1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
205
63
Sik....r git boş yapma burda işine gelmiyorsa boş boş konuşma alma bonusu konu İlk açıldığı dakikan beri boş boş konuşuyorsun yok öyle yok böyle seni zorlamı üye yaptım 3 kuruşluk adam
Dostum sen takma her deneme bonusu paylaşanin ağzına siviyor bunlar ben oyuzden bıraktım denemeleri paylaşmayı uzaktan izliyorum paylaşan olursada önce siteye bakiyom sitemi diye sonra paylasana bakiyom adammı diye sonra üye oluyorum senlik bı olay yok sağol paylaşım için

Karasow21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
145
50
28
Dostum sen takma her deneme bonusu paylaşanin ağzına siviyor bunlar ben oyuzden bıraktım denemeleri paylaşmayı uzaktan izliyorum paylaşan olursada önce siteye bakiyom sitemi diye sonra paylasana bakiyom adammı diye sonra üye oluyorum senlik bı olay yok sağol paylaşım için
Ya insanı cigrindan cikariyor bu mal sanki site benim ilk dakkadan beri atıyor tutuyor sartlar makul bende paylaştım bu yani destek olduğun için tşk ederim dost

Karasow21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
145
50
28
@Shellac rica ediyorum konuyu kilitleyin millete iyilikde yaramıyor zaten bonus şuan için pasif durumda tşk ederim

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,873
1,761
113
Ya insanı cigrindan cikariyor bu mal sanki site benim ilk dakkadan beri atıyor tutuyor sartlar makul bende paylaştım bu yani destek olduğun için tşk ederim dost
Konu kapansın yoksa ikinize de bi ayar çekeceğim ban yemeden