- 17,756
- 9,653
- 113
La bı durun yav dün senden sonra 2 kişi roll aldı birisi kazansa sıra bendeydi olmadı bugün de 2 kişi roll aldı biri kazansa sıra bendeydi gene olmadı dayı bir roll yaptır içimde kaldı vallahi 😂Makedonya 96 roll mu yapiyoz simdi
La bı durun yav dün senden sonra 2 kişi roll aldı birisi kazansa sıra bendeydi olmadı bugün de 2 kişi roll aldı biri kazansa sıra bendeydi gene olmadı dayı bir roll yaptır içimde kaldı vallahi 😂Makedonya 96 roll mu yapiyoz simdi
90 ustu atar diorum bnUst rahat olur bnce
O da olurda ılk per tutuk olabılırler ondan sonra dal dayı90 ustu atar diorum bn
Ben de Alt diyorum üstat iyi olan kazansın90 ustu atar diorum bn
Dm@nişantaşı Makedonya von dayı 😄
Bana roll dedin seriden tuttu 😄😍
Brezilyadan oturu almnya her takima ayak uyduran degisik guclu bir takimBen de Alt diyorum üstat iyi olan kazansın![]()
Ben de bunu ters mantık ile ele aldım. Avucumu da yalayacam birazdan galiba 🤣Brezilyadan oturu almnya her takima ayak uyduran degisik guclu bir takim
Exxen spor smart 1 d smart goFener hngi knldaydi byler izlim biraz
Sanane Fenerden Fenerlimisin senFener hngi knldaydi byler izlim biraz
Takiliyoz laLa bı durun yav dün senden sonra 2 kişi roll aldı birisi kazansa sıra bendeydi olmadı bugün de 2 kişi roll aldı biri kazansa sıra bendeydi gene olmadı dayı bir roll yaptır içimde kaldı vallahi 😂
Bizimde yapacağımız yok da bir umut takılıyoruz işte 😄Takiliyoz la![]()
Has fenerli dayi dogrudurSanane Fenerden Fenerlimisin sen
Exxen al galibiyetineFener hngi knldaydi byler izlim biraz
Sen yasiyon mu laaaHas fenerli dayi dogrudur