- 9,104
- 5,809
- 113
ben öyle yapıyorum borcum varsa borcumu oduyorum cebinde 130 lira yoksa dolaşma ferdirolling yapma ferdi borcunu öde
ben öyle yapıyorum borcum varsa borcumu oduyorum cebinde 130 lira yoksa dolaşma ferdirolling yapma ferdi borcunu öde
Dost o parayla borcunu ödeyemez yanlız o parayı rol yapıp başka birine tekrar atması için atılıyorrolling yapma ferdi borcunu öde
Rollde başarılı olursa atsın o parayı da cebine atmasınDost o parayla borcunu ödeyemez yanlız o parayı rol yapıp başka birine tekrar atması için atılıyor
Yani başarılı olursa atsın tabi orası onların arasındaRollde başarılı olursa atsın o parayı da cebine atmasın![]()
Ayıp bee o kadar kişinin arasında söylenecek söz mü bu 😔ben öyle yapıyorum borcum varsa borcumu oduyorum cebinde 130 lira yoksa dolaşma ferdi
Vermeseydin para alisverisi yasakben öyle yapıyorum borcum varsa borcumu oduyorum cebinde 130 lira yoksa dolaşma ferdi
Ya suvatım sen bize nasıl denk geldin gene daha 1 maç gelmiyo 2li almış kafamı vurucam duvara
2 adim zaten ak bekleme diye aldik bulten varken iyilikte yaramiyor tmm ben baskasina devredeyim puahbababYa suvatım sen bize nasıl denk geldin gene daha 1 maç gelmiyo 2li almış kafamı vurucam duvara
Sen 55e düşünce ben 188e dustum@Gfbridvan1907 ktp yaktı bizi rdo 1. Siradaydik sen kazansan 55. Sıraya düştük 😂
Sende onumuze gecmistin dost kismet işi@Gfbridvan1907 ktp yaktı bizi rdo 1. Siradaydik sen kazansan 55. Sıraya düştük 😂
Biz yokuz knk burda şuanSen 55e düşünce ben 188e dustum
Suvatım yatsanda sendeyiz gülüm ama tabi yatmada2 adim zaten ak bekleme diye aldik bulten varken iyilikte yaramiyor tmm ben baskasina devredeyim puahbabab
Sana başkası atmayacak miydi öndeydin 😄Sende onumuze gecmistin dost kismet işi![]()
Bizi essekler sevsinBiz yokuz knk burda şuan
Forumda para alışverişi yasak reis..rolling yapma ferdi borcunu öde