- 1,251
- 255
- 83
Bende varım ilkten sona kadar
Yalnız harbi iyi paraymis enişte, muhtemelen iyi gününe denk gelmiştir yoksa Haluk Levent bile çökerdi o parayaBir kere bir dostumuz sana payfixten para atcam dedi 4 sene evvel bana paparadan atsana onu bi baktım 5k para var orda uymadık şeytana o zaman güzel paraydı dost
Enişte bilir işini reisEniştenin atacağı listedeki kişiler enişteye fix atar bana yazmayın
Piyasayı canlandırma hakkımızi alalımEniştenin atacağı listedeki kişiler enişteye fix atar bana yazmayın
Yeni geldin dost senBende varım ilkten sona kadar
Ben mi yeni geldim mal mısın baksana ilkten sona kadarYeni geldin dost sen
Tamam ben sana yazcamEniştenin atacağı listedeki kişiler enişteye fix atar bana yazmayın
3k Zloti varmiYalnız harbi iyi paraymis enişte, muhtemelen iyi gününe denk gelmiştir yoksa Haluk Levent bile çökerdi o paraya
Konusmalaramizi seçerek yapalım dostumBen mi yeni geldim mal mısın baksana ilkten sona kadar
İy kgv tek maca vurulup gerı atılırmış aslında enişteBir kere bir dostumuz sana payfixten para atcam dedi 4 sene evvel bana paparadan atsana onu bi baktım 5k para var orda uymadık şeytana o zaman güzel paraydı dost
Ben sahidim dost sakin kalKanguru ilkten sona kadar varım bakın görün
Kral rol başından beri varım bütün sayfalara baksınlar varım gelmiş ne diyor banaKonusmalaramizi seçerek yapalım dostum
Birdaha uyarilmicaksin