- 70,365
- 37,043
- 113
Mail onayladım hiçbir şey eklenmedi
Çok sağlam site ödüyorVerdi ama odemez
TMÇok sağlam site ödüyor
Kardeşim saka yapıyorum ciddiye alma bende yeni üye oldum bonusu verip vermiyeceği bile belli değil öder ödemez bilemem bol sanş
Bir şey demedim dost sana sen niye alindin bol sansKardeşim saka yapıyorum ciddiye alma bende yeni üye oldum bonusu verip vermiyeceği bile belli değil öder ödemez bilemem bol sanş
Sms aktif ettin mi dostum,kimseye eklemesi.Şimdi girdim eklenmiş bunların ödeyeceği sıkıntılı
Ahmet Bu nasıl alınıyorBir şey demedim dost sana sen niye alindin bol sans
Hayır SMS onayı gelmiyor sabah üye oldum promosyonda deneme var dı canlı bitti dedi bende bu alt yapılara yatırımım var ekleyin burayı deneyeyim dedim kullanıcı adı iste di verdim canlıdan attı ama belli olmaz öder belkiSms aktif ettin mi dostum,kimseye eklemesi.
Nasıl ekleniyor kardeşim üyelik oluşturduğum maili doğruladım telefonu bir tek doğrulamadım eklenir miBanada eklenmiş ama sonradan 20 dk sonra ekleniyo eklenmeyenlere
ödeme yapmıyor adamın çekimini iptal etmişler boşuna kendini kaspıta 5 bin yapmaya çalışmaNasıl ekleniyor kardeşim üyelik oluşturduğum maili doğruladım telefonu bir tek doğrulamadım eklenir mi