Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nochebet 5K Çekimli 500 TL Deneme Bonusu Yatırımsız🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
658
113
Siz hala bu sitedemisiniz bu site ödeme yapmıyor 1 haftadır ödeme bekleyenler var çoğu kişiye ödeme durumu başarılı demiş onlarda bekliyor 4-5 gündür ödemeleri gelecek bir dolandırıcı illa ben dilandirimiyim demesi gerek anlamaniz icin

Burak600

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
611
102
43
Bu bonusun çevrimi varmı hangi alanda geçerli

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,992
2,307
113
Siz hala bu sitedemisiniz bu site ödeme yapmıyor 1 haftadır ödeme bekleyenler var çoğu kişiye ödeme durumu başarılı demiş onlarda bekliyor 4-5 gündür ödemeleri gelecek bir dolandırıcı illa ben dilandirimiyim demesi gerek anlamaniz icin
Yemin etmeden inanmam ben dost

burdurlu1515

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,805
704
113
Site sahibinin interneti bitmiş şimdi salla Kazan yapacak eve gidince internet çıkarsa ödemeler yapılır yoksa diğer aya kaldı

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,705
699
113
doğrudur da çoğu forum telegram kanalına üyeyim hiç bi yerde sitenin adı geçmemiş

Kralbey1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
640
637
93
Anında havale finans grubuyla anlaşması var. Sahte sitelerde olurmu bu

Mustoxx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
139
64
28
Allah aşkına biriniz soylesin en dassakli site bile böyle Bonus vermedi 500 zu 5000 yap cek diyen sadece sana özel wp dan yazıp veriyolar bu direk gel sadece çekim yapan biraz para kazanmadan kazanmış hisset diye açmışlar

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,411
659
113
Ana baci sovdum cikdim sokarim boyle siteye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...