- 17,702
- 9,396
- 113
Abi odemiyorlar canlı dün lisanslı siteyiz tatlım filan yazıyordu ödemez bunlar kaç kişiye odemedilerAhmet Bu nasıl alınıyor
Abi odemiyorlar canlı dün lisanslı siteyiz tatlım filan yazıyordu ödemez bunlar kaç kişiye odemedilerAhmet Bu nasıl alınıyor
Bankaya mi cektin oyleyse gec dusuyo olabilir aga benimki iptal edildi siradayimEkli dosyayı görüntüle 949841
Başarılı diyo hesapta para yok ödemez yüksek ihtimal gg
ilk başta başarılı yazıyor muyduBankaya mi cektin oyleyse gec dusuyo olabilir aga benimki iptal edildi siradayim
Yok direkt reddedildiilk başta başarılı yazıyor muydu
bekleyelim bakalımYok direkt reddedildi
Yemin etmeden inanmam ben dostSiz hala bu sitedemisiniz bu site ödeme yapmıyor 1 haftadır ödeme bekleyenler var çoğu kişiye ödeme durumu başarılı demiş onlarda bekliyor 4-5 gündür ödemeleri gelecek bir dolandırıcı illa ben dilandirimiyim demesi gerek anlamaniz icin
doğrudur da çoğu forum telegram kanalına üyeyim hiç bi yerde sitenin adı geçmemişSiz hala bu sitedemisiniz bu site ödeme yapmıyor 1 haftadır ödeme bekleyenler var çoğu kişiye ödeme durumu başarılı demiş onlarda bekliyor 4-5 gündür ödemeleri gelecek bir dolandırıcı illa ben dilandirimiyim demesi gerek anlamaniz icin
diğer ayda internet cıkmazsa noluckSite sahibinin interneti bitmiş şimdi salla Kazan yapacak eve gidince internet çıkarsa ödemeler yapılır yoksa diğer aya kaldı