- 16,769
- 14,570
- 113
bol şans arkadaşlar gelirse konudan 2 arkadaşa ulaşırım
Ekli dosyalar
-
106.7 KB Görüntüleme: 57
Bol sabol şans arkadaşlar gelirse konudan 2 arkadaşa ulaşırım
Bol sans phahahahUlan Hiç Sevenimizde Kalmamış Çakala Biat Ederler Bize Selam Vermez![]()
Aha geldi erkek 😂Bol sa
Bol sans phahahah
Tutmadı la abi uykuAha geldi erkek 😂
bol sans nescafebol şans arkadaşlar gelirse konudan 2 arkadaşa ulaşırım
Bolşanslar canobol şans arkadaşlar gelirse konudan 2 arkadaşa ulaşırım
hayirdirUlan Hiç Sevenimizde Kalmamış Çakala Biat Ederler Bize Selam Vermez![]()
Öyle atasözü paylaştık dayı gecen güzel olsunhayirdir
Bol şans dostum garip garip işler oluyor NBA de orlando 2.yarı toplam 19 sayı attı 25 sayıdan maç verdibol şans arkadaşlar gelirse konudan 2 arkadaşa ulaşırım
zor ama imkansız değil bol şanslarbol şans arkadaşlar gelirse konudan 2 arkadaşa ulaşırım
Saat 5 oluyor la bende sırf sabah tıraş olcam diye film açtımUlan Hiç Sevenimizde Kalmamış Çakala Biat Ederler Bize Selam Vermez![]()
Onlar öyle istedi öyle oldu dost Bilmiyormusun masada herşeyBol şans dostum garip garip işler oluyor NBA de orlando 2.yarı toplam 19 sayı attı 25 sayıdan maç verdi
yani 2 periot 24 dakika 19 sayiBol şans dostum garip garip işler oluyor NBA de orlando 2.yarı toplam 19 sayı attı 25 sayıdan maç verdi
Sabah tras olma dost berberler iyi yapamiyorSaat 5 oluyor la bende sırf sabah tıraş olcam diye film açtım
O Ferrari ferdi uyumadinmi la knkBol şanslar kral
Eyvallah hamza hoş geldin kralzor ama imkansız değil bol şanslar
yalan atma saat 4.40Saat 5 oluyor la bende sırf sabah tıraş olcam diye film açtım