- 18,410
- 10,069
- 113
At ye
çok iyi bol şanslarPuc Houston Allah belanızı versin. Bukez Tersini oynadım Bunun gelmesi lazım
Mal Houston a ilk çeyrek dedik yattı ilk yarı demiştim oda gitti. En son böyle denedimçok iyi bol şanslar
atmaya başladı houstonMal Houston a ilk çeyrek dedik yattı ilk yarı demiştim oda gitti. En son böyle denedim
Gördüm şimdi hak etti ClevelandToronto bi 3 lük attı böyle bir bal yok 🤣
Miki tuttuk deseneatmaya başladı houston
Metin basketi bırak basket bize göre değil ben yalandan attım bildiğimde değil sanada tavsiye ediyorumMal Houston a ilk çeyrek dedik yattı ilk yarı demiştim oda gitti. En son böyle denedim
Basketbol voleybol candır bırakamamMetin basketi bırak basket bize göre değil ben yalandan attım bildiğimde değil sanada tavsiye ediyorum
Bu gelir dost bol şansPuc Houston Allah belanızı versin. Bukez Tersini oynadım Bunun gelmesi lazım
Senden bi rol açayım artık shshhsBasketbol voleybol candır bırakamam
Veresiye ölmüştür adminler kimseye Rolling için birşey vermeyin yasak diyorlarSenden bi rol açayım artık shshhs
Hahshshshs sen varya sen 2 3 adım atıyorum adminler salı günü adama geri yolla diyo😄😄😄Veresiye ölmüştür adminler kimseye Rolling için birşey vermeyin yasak diyorlar
Futbol adamdir......Basketbol voleybol candır bırakamam
Türkçe konuş Birşey anladıysam Arap olayımHahshshshs sen varya sen 2 3 adım atıyorum adminler salı günü adama geri yolla diyo😄😄😄