- 32,947
- 12,516
- 113
Baya rahat geldi
Gecen 120k dolar euro aldin hani forum olarak yolunu gözledik gidis o gidiş puahaneyden elendik gene aw ajsjsj
6 gündür açık olan Dm den yazdığımı görüp cevap vermiyor ve benim buraları terk ettiğimi söylüyorsan götlük bizde demekki.biz buralardayız ciom sen gittin terk ettin buraları
dm açık unutmuşum 178 dm gelince hiçbirine bakmadım yani sen söyleme bari cio bunu yediğimiz içtiğimiz var senle6 gündür açık olan Dm den yazdığımı görüp cevap vermiyor be benim buraları terk ettiğimi söylüyorsan götlük bizde demekki.
ben kendini bişey sana birinden bahsediyorum daha dün geldi foruma da peşinde müridleri var üzerime salıyo bideKonu sarpa sardı kim kimden bahsediyor belli değil valla puaha
Bı kenara yazıldın Hikmet efendi😀enişteden
Kim o dostben kendini bişey sana birinden bahsediyorum daha dün geldi foruma da peşinde müridleri var üzerime salıyo bide![]()
bol şans dostAdım 3
komplesi icraya verdim kurtuldum iyi oldu. forma girseydim tekrar yerdim o parayı rollde falan. kapattım teli 1 gün kafa dinledim ajahGecen 120k dolar euro aldin hani forum olarak yolunu gözledik gidis o gidiş puaha
tekmidir nedir konusunda 1-2 gülücük attım onu bile gidip şikayet ettirmişKim o dost
Hikocan sen yapma bari Allah aşkına parayı bulunca kimseyi siklemedin batırdım döndüm de delikanlı gibi yapacak bir şey yok sağlık olsun 🤣🤣🤣dm açık unutmuşum 178 dm gelince hiçbirine bakmadım yani sen söyleme bari cio bunu yediğimiz içtiğimiz var senle
bolAdım 3