- 21,880
- 18,048
- 113
Geçmiş olsun dost konu 31 sayfa olunca won sandimWon be won
Geçmiş olsun dost konu 31 sayfa olunca won sandimWon be won
Yeter kurudu eşrefte sonunda roll takip etmeye başlar@EşrefTEK80 emmi rol yokmu zabaga kadar burdayık
Şimdi tek sayıya yatınca attı 10k dedeye 2000 aldı verdi 80 lira bir daha aldı oda 150 tl akşama intihar düşünceleri baslarForumda kem gozler çok dost o yuzden işimizi saglama almak lazım puhaa
Don atleti hazırlıyalım o zaman emimize seher abladanYeter kurudu eşrefte sonunda roll takip etmeye başlar
dimi biri @bedof34 zaten kupon görmesinForumda kem gozler çok dost o yuzden işimizi saglama almak lazım puhaa
Bende diyom pp deki adam kim şahin ka emimiymiş awdimi biri @bedof34 zaten kupon görmesin![]()
günaydın kardeşimBende diyom pp deki adam kim şahin ka emimiymiş aw
Hayat güzel be eniste kağıt parçası için ölmeye değmez ki puhhaaŞimdi tek sayıya yatınca attı 10k dedeye 2000 aldı verdi 80 lira bir daha aldı oda 150 tl akşama intihar düşünceleri baslar
Ses etmeBende diyom pp deki adam kim şahin ka emimiymiş aw
GagshahhaŞimdi tek sayıya yatınca attı 10k dedeye 2000 aldı verdi 80 lira bir daha aldı oda 150 tl akşama intihar düşünceleri baslar
Çıkartamadım emmi pp de yakışıklı duruyo 😂günaydın kardeşim
Dost profilindeki şu cenabetin fotosunu sil yoksa forumumuza won yağmayacak tüm sorumlusu sensin.dimi biri @bedof34 zaten kupon görmesin![]()
öyledir idolüm şahin kÇıkartamadım emmi pp de yakışıklı duruyo 😂
parmak atar wonlatırız hocaaa sen iste yeter kiDost profilindeki şu cenabetin fotosunu sil yoksa forumumuza won yağmayacak tüm sorumlusu sensin.
İlk parmagı arif efendiye at emmiparmak atar wonlatırız hocaaa sen iste yeter ki
Sen öyle diyorsan doğrudur Karadimi biri @bedof34 zaten kupon görmesin![]()
Yok be enişte arka planda devam 😜😜 donu olmayan varsa onlara don alayım diye devam ediyorum hemde Seher yıldızı birde mesaj yazıp para dilenen konularda da cambazlik yapanlara bisiler çıkartırım diye 🤣🤣Şimdi tek sayıya yatınca attı 10k dedeye 2000 aldı verdi 80 lira bir daha aldı oda 150 tl akşama intihar düşünceleri baslar
Helal yetim babası eşref sana yakışan budurYok be enişte arka planda devam 😜😜 donu olmayan varsa onlara don alayım diye devam ediyorum hemde Seher yıldızı birde mesaj yazıp para dilenen konularda da cambazlik yapanlara bisiler çıkartırım diye 🤣🤣
Sen bir adamsinHelal yetim babası eşref sana yakışan budur
Emmi ayıp oluyor ama haYok be enişte arka planda devam 😜😜 donu olmayan varsa onlara don alayım diye devam ediyorum hemde Seher yıldızı birde mesaj yazıp para dilenen konularda da cambazlik yapanlara bisiler çıkartırım diye 🤣🤣