- 39,401
- 33,109
- 113
Adam rol açmış ikinci adımda parayı yemiş millete sinirleniyor lefkjejsw
Malum yere bak bi acil 😂Reis borç var 😂😂😂
Ban yersin bu şekildeEvet konuda bir tane kedi var 😁
Enişte konuya kedi girdi 😁Reis borç var 😂😂😂
Kim yenimiAdam rol açmış ikinci adımda parayı yemiş millete sinirleniyor lefkjejsw
neden kiBan yersin bu şekilde
Salla daimon geldi galiba 🤣Kim yenimi
Plotery i alıntı yapıp gel pisi pisi diyon neden olacak baskaneden ki![]()
Öyle zaten her zaman atarım neslbeye para olunca milletin kuponlara oynuyorum ordan 500-1k atıyorum rast gele ne görürsem süprizlerden normal kendim yaparsam iddia da oynuyorumAkil mantık işi değil ki bu iş dost nba de bilmediğim oyuncu yok adamların aldığı sureleri bile biliyorum ama ne oynasam gelmiyor tamamen kısmet işi bu işler
Yok daimon aktif değil yarim saat once shellac aktif olduSalla daimon geldi galiba 🤣
kedi küfür mü 😁Plotery i alıntı yapıp gel pisi pisi diyon neden olacak baska
Ney başladıBaşladı hadi bakalım
voleybol mk himmetin bahsiNey başladı
O kim la şssşdşdşdşvoleybol mk himmetin bahsi
Aynen bize de sans geldi zamanında degerlendiremedik bu şanslar nadiren gelir fearj 1 milyon ustu cekim yapti adam 2 3 gün sonra oda batti bir daha o sans zor gelirÖyle zaten her zaman atarım neslbeye para olunca milletin kuponlara oynuyorum ordan 500-1k atıyorum rast gele ne görürsem süprizlerden normal kendim yaparsam iddia da oynuyorum
Ulan 20.15 gibi bakmıştım adam 2 maça 700 oran oynamıştı banko atardım ona gece kazanan kuponlarda görünce hatırladım şans olacak be ugursusuz ben biliyorum zaten bu iş babadan geliyo şans işi onda yoksa sende de olmuyor aq