- 16,684
- 14,400
- 113
Eyvallah karamtebrikler la
Eyvallah karamtebrikler la
Anlamını biliyorsun dimiUnide urfalilarin arasında kala kala herşeyi öğrendim artık biliyorkusun diyecegime bilysen diyorum puhaha
Kaç gündür küfür edemiyorum kendimi tüyü yolunmus horoz gibi hissediyorumAllan giderse diğer sebeplerden gider en sevdiğim ve hep özendiğim banlanma sebebi
Yok kotuyse hiç demeAnlamını biliyorsun dimi
Kaç para kazandık onu soleEyvallah karam
Kaç gündür küfür edemiyorum kendimi tüyü yolunmus horoz gibi hissediyorum
Uf at at bitmedi eniste bu nasil listeydi pauha bitti şükür yatiyorum
Devam@NoEscapE devam mı kral
Kaç gündür küfür edemiyorum kendimi tüyü yolunmus horoz gibi hissediyorum
Aynı böyleyim skdjdjsks 3-4 kere gittik küfürden 3 gün dinlenip geliyorduk bu sefer direkt 1 ay dedi çok da ciddiydi 🤣
Allan o adam çok havaliyfi yemin ederim tobe tobe kendini ilah zannediyorduDoğrudur kanka ben kimin ne olduğunu biliyorum ya bu forumda geçen ay işte sağlam para vuran çocuk parası yokken 50 kere dm atardı parayı vurunca bi yerleri kalktı milletin içinde bize iftira attı yalan konuştu cebinde çok para olduğu içinde şakşakcısı çoktu 😂 şimdi bakıyorum parası bitmiş yakında dm den geri istemeye baslar
Son adım olsum reis ya yorulduk geceden belli .d
Çingenin teki la oAllan o adam çok havaliyfi yemin ederim tobe tobe kendini ilah zannediyordu
Rol mu vardı la abi tü kaçırdıkUf at at bitmedi eniste bu nasil listeydi pauha bitti şükür yatiyorum
Valla onun yüzünden üç gün ban yedim adam para istedi atmadım baktım kin gitmiş bana böyle böyle o kadar kinli kibirli olursan Allah bir gün seni düşürür realdede böyle kibirli olmuycanÇingenin teki la o
Kadirim iyi bayramlarAnlamını biliyorsun dimi
Sen kimden bahsediyorsunValla onun yüzünden üç gün ban yedim adam para istedi atmadım baktım kin gitmiş bana böyle böyle o kadar kinli kibirli olursan Allah bir gün seni düşürür realdede böyle kibirli olmuycan