Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NoEscapE / Kasa 1K Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,380
33,027
113
[QUOTE="AllanSaintMaximin, post: 10813604,
Kanka valla inan dünya kadar kişiye faydam olmustır burda kalkıp kimseden sana şu zaman para atmıştım gibi dm atmışlıgım yoktur kimseye kazanınca soruyoruz bize dönüş yapanlara durumlar nasıl ateşlim bişeyler diye kaybedince zaten soramayız 😂 3-5 kişi yeter öyle herkesle iyi olamazsın zaten burda aranız da paslaşın işte ne guzel
Ben tahir ile 50k paslasiyoruz gün oluyor bizim arka planda dağıtımiz parasının haddi hesabi yok herkesin ole samimiyet kurdugu kac adam vardır forumda normal dir bu olay
[/QUOTE]
Adamlar da o yüzden zaten birbirlerine paslıyor işte herkesin samimi olduğu adamlar farklı

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,656
14,379
113
Ben tahir ile 50k paslasiyoruz gün oluyor bizim arka planda dağıtımiz parasının haddi hesabi yok herkesin ole samimiyet kurdugu kac adam vardır forumda normal dir bu olay
Adamlar da o yüzden zaten birbirlerine paslıyor işte herkesin samimi olduğu adamlar farklı
[/QUOTE]
Ağzına sağlık .

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
[/QUOTE]
Aynen ole dost saglam adam bulmak forumda zor iştir buldun mu da kopamıyorsun mamosteye ben bir defa odul attim oda 1 defa atti onun dışında alisverisim olmadi

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,380
33,027
113
Allah herkesin gönlüne göre versin bizim dağıttımız paralarla kule yapardık akıllandık ama artık gerçi parayı bulunca yine gönülden kopuyor yerim parasını boşver gitsin sağlık gitti
Ya kazanınca verirsin ama aldığı parayı milletin içinde inkar edenler var burda nankörlük yapıp kaç kere kavga ettim öyle dm ye gelince kuzu gibi oluyorlar milletin içinde iftira atıyorlar

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,656
14,379
113
Ya kazanınca verirsin ama aldığı parayı milletin içinde inkar edenler var burda nankörlük yapıp kaç kere kavga ettim öyle dm ye gelince kuzu gibi oluyorlar milletin içinde iftira atıyorlar
Evet dost para işte namussuz bi illet insanada etki ediyor bak sana söyle söyliyim forumun ağa babaları denilen 2-3 tane lavuk var cok güvenilirim ayagına yatıyorlar milleten borç alıp ödemiyorlar isim vermiycem şimdi ama cok net bu adamlar eski üye bide

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,502
100,079
113
Evet dost para işte namussuz bi illet insanada etki ediyor bak sana söyle söyliyim forumun ağa babaları denilen 2-3 tane lavuk var cok güvenilirim ayagına yatıyorlar milleten borç alıp ödemiyorlar isim vermiycem şimdi ama cok net bu adamlar eski üye bide
Kimmiş la akbabası pardon ağababası

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,502
100,079
113
Vallahi 500 den spin attığım da oldu gecen sene ben eskiden 10 betten fazla spin çevirince elim ayağım titriyordu galiba ciddi ciddi kumarbaz olduk
Ben 30 dolara kadar atmıştım çıplaklıga bak ya dolarla oynuyorduk 5000 dolar oluyo çekmiyoruz sen kimsin aq dolarla kumar oynarsın şimdi ağlarız

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,380
33,027
113
Doğrudur kanka ben kimin ne olduğunu biliyorum ya bu forumda geçen ay işte sağlam para vuran çocuk parası yokken 50 kere dm atardı parayı vurunca bi yerleri kalktı milletin içinde bize iftira attı yalan konuştu cebinde çok para olduğu içinde şakşakcısı çoktu 😂 şimdi bakıyorum parası bitmiş yakında dm den geri istemeye baslar

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,055
9,092
113
Doğrudur kanka ben kimin ne olduğunu biliyorum ya bu forumda geçen ay işte sağlam para vuran çocuk parası yokken 50 kere dm atardı parayı vurunca bi yerleri kalktı milletin içinde bize iftira attı yalan konuştu cebinde çok para olduğu içinde şakşakcısı çoktu 😂 şimdi bakıyorum parası bitmiş yakında dm den geri istemeye baslar
kim la o hangi ibine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...