- 16,659
- 14,382
- 113
kayıp bonus sldık hsftalık 10 kat cevrimi var başarırsak ulaşırız msç tavsiyelerine açığım
Bol şans diliyorum brokayıp bonus sldık hsftalık 10 kat cevrimi var başarırsak ulaşırız msç tavsiyelerine açığım
Bol bol sans kardo barca macnda en az 3 gol daha olurkayıp bonus sldık hsftalık 10 kat cevrimi var başarırsak ulaşırız msç tavsiyelerine açığım
O zaman söyle bi kombine yaptıkBol bol sans kardo barca macnda en az 3 gol daha olur
Bol şanslarO zaman söyle bi kombine yaptık
Bol bol şanslar dost bir sitede koddan çekim var kazanda çekelimkayıp bonus sldık hsftalık 10 kat cevrimi var başarırsak ulaşırız msç tavsiyelerine açığım
Bol bol sans gardasm 🧿🧿O zaman söyle bi kombine yaptık
Psg leş oğlu leş ben ömrümde bu kadar kahpe tskım görmedim şınlar hsngi vasıfla şmp ligi şampiyonu oldu sadece merak ediyprumbarca + psg kombinde yapılabilir bol şans
İbneler bilere gol atmiyor mqqPsg leş oğlu leş ben ömrümde bu kadar kahpe tskım görmedim şınlar hsngi vasıfla şmp ligi şampiyonu oldu sadece merak ediyprum
NORMALDE PSG MACIDA ÖYLE HIZLI AMA BİZ OYNAYINCA ATMIYORLAR DOSTPsg leş oğlu leş ben ömrümde bu kadar kahpe tskım görmedim şınlar hsngi vasıfla şmp ligi şampiyonu oldu sadece merak ediyprum
AMA BUDA VAR PSG MACINDAN 4 2 BEKLİYORUM LYON MACINDA KAÇ MAÇTIR SON DKLER GOL CIKIYOR BAKALIM MAÇ BİTMEDİ AMA ZOR GİBİ DURUYORNORMALDE PSG MACIDA ÖYLE HIZLI AMA BİZ OYNAYINCA ATMIYORLAR DOST
Kaleye zor gidiyor dost bunların gol stma şansı yok atarsa lyon atsrAMA BUDA VAR PSG MACINDAN 4 2 BEKLİYORUM LYON MACINDA KAÇ MAÇTIR SON DKLER GOL CIKIYOR BAKALIM MAÇ BİTMEDİ AMA ZOR GİBİ DURUYOR
Bol şanskayıp bonus sldık hsftalık 10 kat cevrimi var başarırsak ulaşırız msç tavsiyelerine açığım
şuan ki Bayern bile ezerYan pas geri pas bu oyun sisteminin amq ben kim çıkardıysa 0çları anca gücünün yettiğine 5 atıyorlar eski bayern geri gelsede şunları bi elek etse