- 15,469
- 29,782
- 113
Şansın daim olsunAğalar şimdi çekim veriyim 2400 listeyi al @savaskurt hak edene takip edenin listesini ciksr
Şansın daim olsunAğalar şimdi çekim veriyim 2400 listeyi al @savaskurt hak edene takip edenin listesini ciksr
Barcelona SC maçları gollü geçiyor ilk yarısına bı bak istersen1000 TL ile devam edicem ona gor
1000 TL ile devam edicem ona gor
Istatistikler ne diyo bu durumaBarcelona SC maçları gollü geçiyor ilk yarısına bı bak istersen
Manita tribimizi atmadi dahaSavaş bey görevinizi yerine getirin
Kalp kırmaya gerek yok dostum yanlış anlama@Lazy61 tamam dost sen haklısın
31. Dkkada çok gol atmışlarIstatistikler ne diyo bu duruma
1000 TL basildiEkvador ligi Barcelona Aucas iy 0.5 üst kral
Bol şans1000 TL basildi
Ekvador ligi Barcelona Aucas iy 0.5 üst kral
1000 TL basildi
10 dakikaya şallaryaptığım analizlere göre barcelona'nın maçlarında 30 40 arası çok penaltı golü oluyor![]()
Ohhhh31. Dkkada çok gol atmışlar
Hadi bakalım bol şans1000 TL basildi
Bol şans dost1000 TL basildi
Maraba tebrıklerAğalar şimdi çekim veriyim 2400 listeyi al @savaskurt hak edene takip edenin listesini ciksr
yok tabi ki öyle ama ben maç başlarken ev iy 0.5 ve genel 0.5 demişim zaten takımın 2-3 maçını izledim son 5 dakka baskılı oynayan bir takım o izlediğim maçlarda da gol attığı için aklımda öyle kalmış. Ve çok belliydi zaten atacağı sen çıkıp istatistik çıkarınca kötü niyetli oldugunu düşündüm bir an. Gerek yok tablo çıkarmaya uzman değiliz sonuçtaKalp kırmaya gerek yok dostum yanlış anlama![]()