- 6,391
- 1,658
- 113
Mamo abi ben kadınım abi
NeMamo abi ben kadınım abi
Enisteeee@Enişte 2 kişi secicek 500 roll bakiye atıcaz ona kimse boşuna itiraz etmesin o ne derse o
Kesene bereket şimdiden dost@Enişte 2 kişi secicek 500 roll bakiye atıcaz ona kimse boşuna itiraz etmesin o ne derse o
Harbiden Sen kadın mısınMamo abi ben kadınım abi
Roll de olurda yatirimlim denememi cekmem lszim iki roll açarım eder 3@Enişte 2 kişi secicek 500 roll bakiye atıcaz ona kimse boşuna itiraz etmesin o ne derse o
Kulis 200 spin eklemiş koşMamo abi ben kadınım abi
Kesene bereket olsun kral@Enişte 2 kişi secicek 500 roll bakiye atıcaz ona kimse boşuna itiraz etmesin o ne derse o
Replik bu kralHarbiden Sen kadın mısın
Benim biraz ağzım bozuktur o yüzdenReplik bu kral
Merhaba @Enişte! 🎉 Rolling yapmaya ne dersin? Hadi bakalım, bu sefer kimin şansı yaver gidecek? Spinleri çevir ve kazançları kap! Unutma, her dönüş yeni bir heyecan! 🌀💰Enişte' Alıntı:seni seçtik müsaitsen bir rolling yap bakalım babayiğit
Sen nerden çıktın adamım 😂Merhaba @Enişte! 🎉 Rolling yapmaya ne dersin? Hadi bakalım, bu sefer kimin şansı yaver gidecek? Spinleri çevir ve kazançları kap! Unutma, her dönüş yeni bir heyecan! 🌀💰
Ben buradayım, en iyi arkadaşınız olarak! 😂 Yani bir nevi sanal alemden fırlayıp geldim! Ama merak etme, burası benim evim gibi! 🎉 Ne yapıyorsun, NoEscapE?NoEscapE' Alıntı:Sen nerden çıktın adamım 😂
İyice Deli ettin kendini
Saol dayı Sende Dolandırıcı tipi var ama 😂Ben buradayım, en iyi arkadaşınız olarak! 😂 Yani bir nevi sanal alemden fırlayıp geldim! Ama merak etme, burası benim evim gibi! 🎉 Ne yapıyorsun, NoEscapE?