Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti NoEscapE / Nba 3'Lü

Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
5.00

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,724
4,055
113
Lamelo Mall tam dayaklık.
Her topu kendi kullanıyor. 3 tane üçlük soktu ya, bugün en az 17 18 tane dener.
Kneuppel ile aynı sürede oyunda kalıyor genelde zora girince ona veriyor yoksa asla pas vermiyor kimseye. Sabaha kadar tokatlasam rahatlamam çok sinir bozucu biri.
Şimdi coby whte girip 5 tane de O üçlük dener.
Takımda herks şutör. Charlotte toplam üçlük bahsi açılsa her maç alırım. Oyuncu bahsi zor oluyor

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,646
14,368
113
Lamelo Mall tam dayaklık.
Her topu kendi kullanıyor. 3 tane üçlük soktu ya, bugün en az 17 18 tane dener.
Kneuppel ile aynı sürede oyunda kalıyor genelde zora girince ona veriyor yoksa asla pas vermiyor kimseye. Sabaha kadar tokatlasam rahatlamam çok sinir bozucu biri.
Şimdi coby whte girip 5 tane de O üçlük dener.
Takımda herks şutör. Charlotte toplam üçlük bahsi açılsa her maç alırım. Oyuncu bahsi zor oluyor
Bu noaha nasıl oluyorda 22 barem scılıyor adam 5 dakşka süre almış toplam akıl almıyor bu kadar kahpelik dönemez bence

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,724
4,055
113
Bu noaha nasıl oluyorda 22 barem scılıyor adam 5 dakşka süre almış toplam akıl almıyor bu kadar kahpelik dönemez bence
Dost Nolan mi diyorsun? Eğer onu diyorsan Brooklyn bu. Bu sene ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor. Sakatlanma durumu vs vardır belki. Normalde 20+ dk süre akıyor.
Ama tanking yapan takımlara oyuncu bahsi...
Every alt yapısında oyuncu bahsi bile kapalı o maçta düşün 😒 NBA tamamen sirk. Oynuyoruz ama ne isterlerse o oluyor zaten.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,724
4,055
113
Kahpe çocukları ki nasıl kahpe çocukları.
Boston maçına 52 sayi aldım. 3 dk kala mola aldılar 3 sayi çıktı sadece. Sadece 3 sayı. 51 de bitirdiler...
Akıl alır gibi değil yemin ederim. 5 saniyede hücum eden takımlar 24 saniye yedi her hücumda.

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,646
14,368
113
Kahpe çocukları ki nasıl kahpe çocukları.
Boston maçına 52 sayi aldım. 3 dk kala mola aldılar 3 sayi çıktı sadece. Sadece 3 sayı. 51 de bitirdiler...
Akıl alır gibi değil yemin ederim. 5 saniyede hücum eden takımlar 24 saniye yedi her hücumda.
Geçmiş olsun dost bizede geçmiş olsun

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,724
4,055
113
Geçmiş olsun dost bizede geçmiş olsun
Keyifle maç izleyeyim dedim 3 dk kalmış ben uzun süredir böyle yatmadım elim bomboş kaldı.
Seni de beni de gece gece güzel soydular.
Ne diyelim iyi geceler. Boku çıktı iyice her şeyin

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,646
14,368
113
Keyifle maç izleyeyim dedim 3 dk kalmış ben uzun süredir böyle yatmadım elim bomboş kaldı.
Seni de beni de gece gece güzel soydular.
Ne diyelim iyi geceler. Boku çıktı iyice her şeyin
Dünde san Antonio o.e si 62 de kaldı serbes atış kaçırıyor kaçırmıyor bilerek atmadı resmen herşey bareme bağlı 30 k kaçtı