- 1,957
- 922
- 113
Güzel kupon yaptırmış. İnşallah gelir. Ben Orlando Cleveland maçına ilk yarı 109.5 üst oynadım. 10k bastım. Gemezse başka param yok@Baronizm dostuma canı gönülden teşekkür ederim Gelirse 1 Dosta 400 verelim
Güzel kupon yaptırmış. İnşallah gelir. Ben Orlando Cleveland maçına ilk yarı 109.5 üst oynadım. 10k bastım. Gemezse başka param yok@Baronizm dostuma canı gönülden teşekkür ederim Gelirse 1 Dosta 400 verelim
uyıyordum la eyw bu aralar paso uyuyoruzNerdesin la sen özlettin kendini
Umarım gelir dostum gecen güzek olsunGüzel kupon yaptırmış. İnşallah gelir. Ben Orlando Cleveland maçına ilk yarı 109.5 üst oynadım. 10k bastım. Gemezse başka param yok
Bol şanslar dostum@Baronizm dostuma canı gönülden teşekkür ederim Gelirse 1 Dosta 400 verelim
Sağol kardeşim ama ilk periyot son 5 dk da sadece 11 sayı attılar. 62 sayı lazım bu takımlardan zor gibiUmarım gelir dostum gecen güzek olsun
Atar atar üçlüklere başlarlarSağol kardeşim ama ilk periyot son 5 dk da sadece 11 sayı attılar. 62 sayı lazım bu takımlardan zor gibi
Rastgele potaya atıyorlar deli oldumAtar atar üçlüklere başlarlar
3 le başladı 😍Yemin ederim rastgele potaya atıyorlar delirecem
Gördün mü sonrakileri😡3 le başladı 😍
Orlando kitliyor maçıGördün mü sonrakileri😡
Kanka ne durumdu kupon geliyonmuGözlerini kapatıp potaya fırlatıyorlar topu delirmemek elde degil
7 dkda 42 sayı atarlarsa geliyor benim kupon. Ama bu salaklar atamaz.Kanka ne durumdu kupon geliyonmu
Senin ki değil lan konu sahibi7 dkda 42 sayı atarlarsa geliyor benim kupon. Ama bu salaklar atamaz.
Bana yazmışsın bro🤣Senin ki değil lan konu sahibi
Ben bunu takip ediyon sandım kankaBana yazmışsın bro🤣