- 39,267
- 32,923
- 113
Kardeş 800 basmış 800 ne uzattın ya boş boş konuşuyon halaÜlen kamil 1000 orana basmış olsa %5 ihtimalin var mı derdim ? Öyle bişey yapmış olsaydı fakire fukaraya verde sevap işle %0.0005 ihtimale oynama derdim.
Kardeş 800 basmış 800 ne uzattın ya boş boş konuşuyon halaÜlen kamil 1000 orana basmış olsa %5 ihtimalin var mı derdim ? Öyle bişey yapmış olsaydı fakire fukaraya verde sevap işle %0.0005 ihtimale oynama derdim.
Güzel yemegimide ydim dostum sen ksfanı yorma böyle şeylere sanamı sorucam yüzde kaçlara basacagıma param varki basıyorumyazıktır günahtır şu kuponu yapacağına git 800 liraya on numara bi yemek yede midene gitsin bari%5 ihtimallere oyun oynuyosunuz ya
Üsküdar da nerde laSen nerde yaşıyon kanka ? Bi laf sokucaksınız bari element uydurarak sokmayın la.Ben üsküdarda oturuyorum burda bile o dediğin en lüks dönercide 330 TL falan yani.
Yaptıgın yorum saçma işine gelmşyorsa yorum yapma yorum yapmak için yorum yapmıssınyazıktır günahtır şu kuponu yapacağına git 800 liraya on numara bi yemek yede midene gitsin bari%5 ihtimallere oyun oynuyosunuz ya
Krdsm herkes senin gibi hergun milyon basmiyo adama çok gelmiş normalYaptıgın yorum saçma işine gelmşyorsa yorum yapma yorum yapmak için yorum yapmıssın
AdamımmmBol Şansın olsun kral adam
Sen de öylesin dostum Adamın dibisinAdamımmm
Ula anlamıyorum ne oldu şimdi Herhalde arkadaş sürekli kazanıyor herhalde @lowelyy olurda tutarsa sana sözüm olsun 2 kişiye kral yemek söylüycem 😂Krdsm herkes senin gibi hergun milyon basmiyo adama çok gelmiş normal
Adamla komşu cikcazla kazanırsa at bana biz yan yana kebap yerizUla anlamıyorum ne oldu şimdi Herhalde arkadaş sürekli kazanıyor herhalde @lowelyy olurda tutarsa sana sözüm olsun 2 kişiye kral yemek söylüycem 😂
Adamın borcu ihtiyaci vardır son kurşun basmıştır, 2 orana bassa belki de tatmin etmeyecek ne yapsın adam hem 30 oran gelme ihtimali o kadar da zor değil holigandan kaç kişi 50 oran yakalayıp para cekti haberin var mi ?Ülen kamil 1000 orana basmış olsa %5 ihtimalin var mı derdim ? Öyle bişey yapmış olsaydı fakire fukaraya verde sevap işle %0.0005 ihtimale oynama derdim.
Uzatmayalım dostum boşver illa biri çıkıcak bi eleştiri yapıcak alıştık bunlara artık ne diyelim ona kalırda 1.05 in bile yattıgı bu sistemde ne yapsan bi eleştiri gelirAdamın borcu ihtiyaci vardır son kurşun basmıştır, 2 orana bassa belki de tatmin etmeyecek ne yapsın adam hem 30 oran gelme ihtimali o kadar da zor değil holigandan kaç kişi 50 oran yakalayıp para cekti haberin var mi ?
aynen öyle dostumUzatmayalım dostum boşver illa biri çıkıcak bi eleştiri yapıcak alıştık bunlara artık ne diyelim ona kalırda 1.05 in bile yattıgı bu sistemde ne yapsan bi eleştiri gelir
Abi nerelerdesin yavSen de öylesin dostum Adamın dibisin
Oo sen nerelerdesin Kral yaAdamla komşu cikcazla kazanırsa at bana biz yan yana kebap yeriz