- 31,884
- 13,775
- 113
2
Savas 3.5 atıyordu verdiqi maç qelmesse die😂Ohhhh 2
Hiç hatırlatma onları 😂😂Dünkü gibi 15 dkda 5 gol olsa ne güzel
İyi değilim pek dayım sabahtan içmeye başladım pek param yok şu sıralar kayıptayım boğma rakı lor peynir birde biraz üzüm aldım midemi bulandırdı rakı kafam gidik, öyle oturuyorum bi abinin yanındaDost sesin çıkmıyor iyimisin
Bakalım dost@savaskurt @Aekrem
Holiganbette özel oranlar var birer tane seçsenize gelebilecek olan 10 orandan az olmasın gelirse kişi başı gönderim yapıcam
Ama 0.2 oldu ev nerde dost
ev atacakkk😎😎Ama 0.2 oldu ev nerde dost
Bakcan mı özel orana dost seni bekliyorumev atacakkk😎😎
Afiyet olsun yapma rakı içme güzel kardeşimİyi değilim pek dayım sabahtan içmeye başladım pek param yok şu sıralar kayıptayım boğma rakı lor peynir birde biraz üzüm aldım midemi bulandırdı rakı kafam gidik, öyle oturuyorum bi abinin yanında
Bakıom qubaniiBakcan mı özel orana dost seni bekliyorum
Ya bizim bi dayı vardı burda çarşıda 50 liği 180e veriyordu o gitmiş ondan başkasınınıjj numarasını aldım onunki dekötüymüş daha almam onndanAfiyet olsun yapma rakı içme güzel kardeşim
Kendine yazık ediyorsun kardeşim gerek yokİyi değilim pek dayım sabahtan içmeye başladım pek param yok şu sıralar kayıptayım boğma rakı lor peynir birde biraz üzüm aldım midemi bulandırdı rakı kafam gidik, öyle oturuyorum bi abinin yanında
Bitir Gali şu doktor işini 😂 maçlara odaklanamiyonDaha gelmedimi kuponumuz