- 43,529
- 15,712
- 113
Yunan rakısı kiloluk oda fena deyil fiyatı uygunduYa bizim bi dayı vardı burda çarşıda 50 liği 180e veriyordu o gitmiş ondan başkasınınıjj numarasını aldım onunki dekötüymüş daha almam onndan
Yunan rakısı kiloluk oda fena deyil fiyatı uygunduYa bizim bi dayı vardı burda çarşıda 50 liği 180e veriyordu o gitmiş ondan başkasınınıjj numarasını aldım onunki dekötüymüş daha almam onndan
@savaskurt @Aekrem
Holiganbette özel oranlar var birer tane seçsenize gelebilecek olan 10 orandan az olmasın gelirse kişi başı gönderim yapıcam

Kaç oran@savaskurt fransa maçı üst olur özel oranına oynadım gelirse iyi bi evirir çevirir çekeriz
Iyiki odaklanmiyom bak 2 olmus odaklansam hala sövüyodukBitir Gali şu doktor işini 😂 maçlara odaklanamiyon
Bets10 50x10Kaç oran
Dün weheni getirdik o halde aw 😂Iyiki odaklanmiyom bak 2 olmus odaklansam hala sövüyoduk![]()
Çevir çevir bitmez ohhhBets10 50x10
...Ev atar
olur da viski eline geçerse boğma rakıyla karıştırıp dene yıllarımızı verdik alkole zamanında tek unutamadığım kafa o sabaha kadar uykunda aynı rüyayı tekrar tekrar görüyorsun kaçışın yokİyi değilim pek dayım sabahtan içmeye başladım pek param yok şu sıralar kayıptayım boğma rakı lor peynir birde biraz üzüm aldım midemi bulandırdı rakı kafam gidik, öyle oturuyorum bi abinin yanında